Ιωάννα Τούνη για ροζ βίντεο: Όλη η αλήθεια για όσα "φοβόμουν" να πω! (vid) | piperata.gr Skip to main content
Ιωάννα Τούνη

Ιωάννα Τούνη για ροζ βίντεο: Όλη η αλήθεια για όσα "φοβόμουν" να πω! (vid)

Η Ιωάννα Τούνη έχει επηρεαστεί αρκετά ψυχολογικά, μετά την κυκλοφορία των τεσσάρων βίντεο που παρουσιάζουν προσωπικές στιγμές της. Ωστόσο βρήκε το θάρρος να μιλήσει για ένα περιστατικό που της έχει κοστίσει πολύ.

 

Το εν λόγω υλικό ήταν συνέχεια κάποιων φωτογραφιών που είχαν κυκλοφορήσει παλιότερα, με την ίδια να υποστηρίζει πως δεν απεικονιζόταν η ίδια μα κάποια που της έμοιαζε.

 

Τώρα, τα πράγματα άλλαξαν. Έτσι, η ίδια θέλησε να μιλήσει πρώτη και τελευταία, όπως είπε, φορά για το όλο θέμα, μέσω του καναλιού της στο YouTube. 

 

Έτσι χαρακτηριστικά δήλωσε πως : "Νομίζω πως το να μιλήσω για αυτό το θέμα, ήταν ότι πιο δύσκολο έχω κάνει μέχρι σήμερα. Ήταν κάτι που απέφευγα με κάθε τρόπο -για χρόνια- μέχρι σήμερα... Πλέον το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και "αναγκάζομαι" να τοποθετηθώ δημόσια, καθώς δεν μπορώ να επιτρέψω στο εξής όλοι να μιλάνε για εμένα και εγώ να σκύβω το κεφάλι. 

 

Πριν με κρίνεις προσπάθησε να ακούσεις με την καρδιά σου και να νιώσεις με την ψυχή σου.... 
Περιμένω να ακούσω τις σκέψεις σας ..."

 

 

«Είχα μία πολύ όμορφη και υγιή σχέση και συγκατοικούσα και όλα πήγαιναν πολύ όμορφα. Ξαφνικά, κάποιος –δεν ξέρω ποιός- αποφάσισε να δημοσιεύσει υλικό από εκείνο το βράδυ. Υλικό που δεν γνώριζα πως υπήρχε, μέχρι τη μέρα που το είδα. Δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο σοκαρίστηκα όταν ξύπνησα μετά από τρία χρόνια και είδα κάτι τέτοιο» ανέφερε η ίδια.

 

 

«Αφού μου είχαν στείλει πάνω από 30 μηνύματα, θορυβήθηκα και είπα πως ο επόμενος που πρέπει να μιλήσω είναι το αγόρι μου. Είμαι ένας άνθρωπος πολύ ανοιχτός και ειλικρινής και το αγόρι μου ήξερε τα πάντα για όλο το σκηνικό, για το τι συνέβη, για τις εφημερίδες, τα εξώφυλλα, τα άρθρα. Αλλά είναι άλλο να το ξέρεις και άλλο να το βλέπεις. Το βιντεάκι αυτό μου κόστισε μία πολύ όμορφη σχέση. Ένιωθα αδικία. Είναι πολύ άσχημο ν πληρώνεις ξανά και ξανά για ένα λάθος που έχει συμβεί στο παρελθόν», εξομολογήθηκε ακόμα η Ιωάννα Τούνη.

 

 

Συγκεκριμένα είπε πως τον συγκεκριμένο άνθρωπο, που συνευρίσκονταν στο βίντεο, τον ξέρει από τα 18 της, καθώς έκαναν παρέα.

 

 

«Να σας πάω τρία χρόνια πίσω. Καλοκαίρι, ήμουν σε beach party. Υπήρχε ποτό, καλή διάθεση. Είναι πολύ στενάχωρο που άνθρωποι που νομίζεις πως γνωρίζεις και εμπιστεύεσαι μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο παρά τη θέλησή σου και να το χρησιμοποιήσουν ενώ βλέπουν σε πόσο κακή κατάσταση είσαι. Για να δειχτούν  για να επωφεληθούν, ακόμα και για να βγάλουν χρήματα.

 

Είναι άσχημο που το παιδί αυτό  με το οποίο συvευρίσκομαι στο βίvτεο είναι ένα παιδί που γνωρίζω απ’ τα 18 μου, που δουλεύαμε μαζί, έχουμε κοινούς φίλους, κοινές παρές και ήμασταν και μια παρέα κι εκείνη την ημέρα.

 

Διέρρευσαν γυμvές φωτογραφίες μου από εκείνο το βράδυ στις οποίες εγώ κοιμάμαι μετά τη συvουσία στο αυτοκίνητο και προφανώς δεν έχω επίγνωση ότι με φωτογραφίζει κάποιος.

 

Πόσο ξεφτίλα μπορεί να νιώσει κάποιος να δημοσιεύονται τόσο ιδιωτικές του στιγμές με τέτοιον τρόπο και από έναν άνθρωπο από τον οποίο δεν το περίμενες; Όλοι με θυμούνται να πλαντάζω στο κλάμα στο My Style Rocks… Είχα τρέξει σε δικηγόρους τότε, χάλασα όλα μου τα χρήματα», είπε μεταξύ άλλων.

 

Κατέληξε ωστόσο με ένα μήνυμα στους haters στο οποίο τους προέτρεπε να πάνε να @@@».

 

Δείτε τα όσα είπε:

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV