Δύο βίντεο – ντοκουμέντο με τον αποσπασμένο αστυνομικό στον ΣΥΡΙΖΑ να εμποδίζει τη σύλληψη διαδηλωτή στα επεισόδια του Συντάγματος! | piperata.gr Skip to main content
Επεισόδια Σύνταγμα

Δύο βίντεο – ντοκουμέντο με τον αποσπασμένο αστυνομικό στον ΣΥΡΙΖΑ να εμποδίζει τη σύλληψη διαδηλωτή στα επεισόδια του Συντάγματος!

Πολύ μελάνι έχει χυθεί για τον αστυνομικό που έχει αποσπαστεί στον ΣΥΡΙΖΑ και έχει κατηγορηθεί ότι απέτρεψε τη σύλληψη διαδηλωτή κατά τη διάρκεια των επεισοδίων της Πέμπτης στο Σύνταγμα. Μάλιστα, ο ίδιος ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό (ΣΚΑΪ) επιβεβαίωσε το γεγονός, προσθέτοντας ότι έχει επίσημη ενημέρωση πως είχε υποβληθεί μήνυση σε βάρος του συγκεκριμένου αξιωματικού.

Γράφει ο Χαρις Κ Λαμπρόπουλος

Πρέπει να σημειωθεί πως το θέμα προέκυψε μετά από καταγγελία του Σωματείου Ειδικών Φρουρών, που σε ανακοίνωση του αναφέρει ότι "…εκφράζει τον αποτροπιασμό και την καταδίκη για γεγονός που φέρεται αξιωματικός της Αστυνομίας που συμμετείχε, εκτός υπηρεσίας, στην πορεία διαμαρτυρίας να απέτρεψε χειροδικώντας, τη σύλληψη κουκουλοφόρου που είχε πριν επιτεθεί σε αστυνομικό της Ομάδας ΔΡΑΣΗ, με αποτέλεσμα να διαφύγει της σύλληψης".

 

Το PIPERATA.GR φέρνει στο φως της δημοσιότητας δύο βίντεο με τον συγκεκριμένο αστυνομικό (φοράει ανοιχτόχρωμο καφέ μπλουζάκι) να εμποδίζει αστυνομικούς από το να συλλάβουν διαδηλωτή.

 

Να σημειωθεί πως αστυνομικός παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην Υποδιεύθυνση της Κρατικής Ασφάλειας. Νωρίτερα είχε σχηματιστεί ποινική δικογραφία στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

 

Δείτε τα δύο βίντεο:

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV