Η αστυνομία ψάχνει τη σορό της μικρής Μαντλίν στο Αλγκάρβε | piperata.gr Skip to main content
Η αστυνομία ψάχνει τη σορό της μικρής Μαντλίν στο Αλγκάρβε

Η αστυνομία ψάχνει τη σορό της μικρής Μαντλίν στο Αλγκάρβε

Αστυνομική έρευνα φαίνεται πως είναι σε εξέλιξη από το απόγευμα της Παρασκευής στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας για τον εντοπισμό της σορού της μικρής Μαντλίν.

 

Οι έρευνες της πορτογαλικής αστυνομίας έχουν επικεντρωθεί στην περιοχή Vila do Bispo, η οποία βρίσκεται κοντά στην περιοχή Πράια ντα Λουζ, το μέρος όπου εξαφανίστηκε η Μαντλίν Μακάν, καθώς και στα πηγάδια που βρίσκονται εκεί, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Sun.

 

Ο ραδιοφωνικός σταθμός RTP αναφέρει ότι οι πορτογαλικές Αρχές έχουν «αδιάσειστα στοιχεία για να αποδείξουν πως ο Κρίστιαν Μπρούκνερ ευθύνεται για την εξαφάνιση της Μαντλίν».

 

Στο σημείο έχουν κληθεί και πυροσβεστικές δυνάμεις, οι οποίες «ψάχνουν για πτώμα», σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα.

 

Μάλιστα, ο ίδιος ραδιοφωνικός σταθμός συνδέει τον 43χρονο Γερμανό με ακόμη μία υπόθεση εξαφάνισης στο Αλγκάρβε. Ωστόσο, προς το παρόν δεν έχουν γνωστοποιηθεί περισσότερα σχετικά με αυτόν τον ισχυρισμό.

 

Σημειώνεται ότι δημοσιογράφος του ίδιου μέσου είχε αποκαλύψει την περασμένη εβδομάδα ότι ο Κρίστιαν Μπρούκνερ συνελήφθη κατηγορούμενος για ανάρμοστη συμπεριφορά μπροστά σε παιδιά σε παιδική χαρά στην Πράια ντα Λουζ.

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV