Καταγγελία – σοκ του Πάρι Κουρτζίδη για την ΕΡΤ και το ντοκιμαντέρ για την Κύπρο ανήμερα της επετείου της εισβολής που κάνει το γύρο του διαδικτύου!

Ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, Πάρις Κουρτζίδης, προέβη σε μια καταγγελία – σοκ, με ανάρτησή του στο facebook, που ήδη κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Γράφει μεταξύ άλλων: “Ανήμερα της μαύρης επετείου από την τουρκική εισβολή στη μαρτυρική ΚΥΠΡΟ, η ΕΡΤ πρόβαλλε ντοκιμαντέρ που λέγεται “Η Άλλη Πλευρά”, το οποίο λειτουργεί βρώμικα… ως ενίσχυση του άλλοθι και των ανεκδιήγητων επιχειρημάτων του Αττίλα! Του Οθωμανού εισβολέα! Του απολίτιστου Τούρκου ταραξία της Μεσογείου! Των δολοφόνων του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ και του Χριστιανισμού! Των Ποντίων! Των Ελλήνων της καθ’ ημάς Ανατολής και των Αρμενίων‼️ Την ίδια ώρα, που απαγορεύεται ασυζητητί να προβάλλεται οποιαδήποτε “άλλη πλευρά” στο Ουκρανικό ζήτημα!”.

Το επίμαχο απόσπασμα αναφέρει: “Οι συμφορές και ο πόνος των Ελληνοκυπρίων κατά την διάρκεια των τραγικών γεγονότων του 1974 είναι γνωστά. Δεν είναι γνωστή όμως η αντίστοιχη εμπειρία των Τουρκοκυπρίων από την εποχή εκείνη. Επίσης, είναι σχεδόν άγνωστα τα βάσανα του τουρκοκυπριακού πληθυσμού…”.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Δείτε και το επίμαχο σημείο:

NEA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *