Μετά τον Χρόνη Δαμιανίδη και η Ζωή Νασίκα στο ΕΛ.Α

Μετά τον Χρόνη Δαμιανίδη καλωσορίζουμε και την Ζωή Νασίκα, η οποία επίσης προέρχεται από τον κεντρώο χώρο. Ο πρόεδρος του κόμματος, κ. Πάρις Κουρτζίδης, εξήρε τον καταλυτικό ρόλο που έπαιξαν οι κύριοι Χρόνης Δαμιανίδης και Μιχάλης Χαραλαμπίδης στην απόφαση της κυρίας Νασίκα να συμπορευθεί με τους Ελεύθερους Ανθρώπους και τα Λιοντάρια, προσχωρώντας στο νέο πολιτικό συνασπισμό – “ομπρέλα” του ΕΛ.Α.

Η κ. Νασίκα είναι καθηγήτρια Κοινωνικής Πολιτικής και Φιλοσοφίας, κατέχει δύο διδακτορικούς τίτλους και διδάσκει ως τακτική καθηγήτρια στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το 2019 υπήρξε υπ. βουλευτής με την Ένωση Κεντρώων στη Λάρισα.

Ο πρόεδρος του ΕΛ.Α απηύθυνε εκ νέου κάλεσμα κι άλλων συμβατών υγιών δυνάμεων, κάθε ρεαλιστικής κοινωνικο-πολιτικής προσωπικότητας που επιθυμεί να ενταχθεί στη νέα ισχυρή πολιτική δύναμη, στο νέο κοινωνικό και πολιτικό συνασπισμό – “ομπρέλα” του Ριζοσπαστικού Κέντρου. ‘Όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε την ανατροπή και να φτιάξουμε την νέα Ελλάδα του αύριο. Θέλουμε, Μπορούμε, Ξέρουμε πως!”, επεσήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Πάρις Κουρτζίδης.

κομμα ελευθεροι ανθρωποι
Χρόνης Δαμιανίδης – Ζωή Νασίκα – Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Ακολουθεί η δήλωση του προέδρου του ΕΛ.Α, Πάρι Κουρτζίδη:

Ακόμη μια εξέχουσα προσωπικότητα του κεντρώου χώρου προσχωρεί στο ΕΛ.Α! Ειδικότερα στην Κατερίνη, την Πρωτομαγιά συναντήθηκαν οι Χρόνης Δαμιανίδης και Μιχάλης Χαραλαμπίδης, όπου κι έδωσαν τα χέρια εκ μέρους μου με την Ζωή Νασίκα, η οποία αποδέχθηκε την πρόταση να ενταχθεί στη νέα ισχυρή πολιτική δύναμη του Ριζοσπαστικού Κοινωνικού Κέντρου, προκειμένου ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να φέρουμε την ανατροπή: Η Ελλάδα να αλλάξει μορφή και ο ελληνικός λαός μοίρα!

Η Ζωή είναι καθηγήτρια Κοινωνικής Πολιτικής και Φιλοσοφίας, με δύο διδακτορικά και δύο πτυχία, τακτική καθηγήτρια στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο των Αθηνών. Το 2019 υπήρξε υπ. βουλευτής στην Λάρισα με την Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη. Ως επικεφαλής των Ελεύθερων Ανθρώπων και του νέου συνασπισμού – “ομπρέλα” ΕΛ.Α, την καλωσορίζω και της εύχομαι από καρδιάς, καλή δύναμη με πάμπολλες συλλογικές αλλά και προσωπικές της επιτυχίες!

NEA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *