Νεοφιλελέ golden boys…

Πολλά είναι τα ερωτήματα που προκύπτουν από την απόφαση της διοίκησης της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας (ΕΕΣΥΠ) να προχωρήσει στην απομάκρυνση του Αντώνη Μπέζα από την Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ).

Στην ανακοίνωσή του, ο Αντώνης Μπέζας αφήνει αιχμές για τον τρόπο που καρατομήθηκε, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η αντικατάστασή του έγινε επειδή έδωσε στις ελεγκτικές αρχές στοιχεία που του ζητήθηκαν και απαίτησε o ίδιος να υπάρχει στην Εταιρεία διαφανής διαδικασία προσλήψεων.

«Πρέπει  λοιπόν να γνωρίζουν στη Διοίκηση της υπερκοστοβόρου σε συμβούλους και στελέχη  ΕΕΣΥΠ, ότι δεν πτοούμαι  από τέτοιες πρακτικές και θα δώσω στο ΥΠΟΙΚ όσα πρόσθετα στοιχεία μου ζητηθούν ή χρειαστούν. Πρέπει επίσης να γνωρίζουν  ότι επειδή  διαχειρίζονται δημόσια περιουσία εγώ θα συνεχίσω να επιμένω πως οφείλουν να υπόκεινται σε δημόσιο και κοινοβουλευτικό έλεγχο και να λειτουργούν  τηρώντας τις αρχές της αποτελεσματικότητας, της διαφάνειας και της νομιμότητας και βέβαια να ενεργούν μόνο προς όφελος του Ελληνικού Δημοσίου» ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ο Αντώνης Μπέζας.

Αίσθηση ωστόσο προκάλεσε πως ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΤΑΔ, Στέφανος – Διονύσιος Βλαστός, παρέμεινε στη θέση του και αντικαταστάθηκε ο πρόεδρος, ο οποίος ήταν μη εκτελεστικό μέλος.

Περίεργα πράγματα που χρήζουν άμεσων απαντήσεων…

Κληθείς να σχολιάσει την καρατόμηση του Αντώνη Μπέζα από την προεδρία της Εταιρίας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) και την ανάρτηση του ιδίου στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο πρόεδρος των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ κ. Πάρις Κουρτζίδης, προέβη στην εξής δήλωση:

«Το θέμα της καρατόμησης του καραμανλικού Αντώνη Μπέζα είναι άλλη μια απόδειξη απομάκρυνσης της Ν.Δ. του Κυριάκου Μητσοτάκη από την μετριοπαθή και έντιμη διακυβέρνηση.

Το δήθεν επιτελικό κράτος  των ψευτοάριστων δεν ανέχεται στις τάξεις του στελέχη που θέλουν να υπηρετήσουν θέσεις δημοσίου συμφέροντος με ανιδιοτέλεια και διαφάνεια.

Όλοι όσοι δεν υπακούν στα συμφέροντα που εξυπηρετεί το Μέγαρο Μαξίμου και προτάσσουν το εθνικό συμφέρον, μπαίνουν από τον ίδιο των Κυριάκο Μητσοτάκη και τους επιτελείς του στο περιθώριο..

Την ίδια ώρα συγκαλύπτουν προκλητικά πεπραγμένα των νεοφιλελέ golden boys, όπως είναι η περίπτωση του Στέφανου Βλαστού.

Την απάντηση γιατί συμβαίνουν τα προαναφερόμενα, πλέον η ελληνική κοινωνία την γνωρίζει.

Το ζητούμενο είναι για πόσο ακόμη θα τους ανέχεται».

Δείτε και την ανάρτηση του Αντώνη Μπέζα στο facebook:

NEA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *