Απίστευτο! Ο Ντιμπάλα της Γιουβέντους θετικός στον ιό για 4η φορά μέσα σε 6 εβδομάδες | piperata.gr Skip to main content
ΠΑΟΥΛΟ ΝΤΙΜΠΑΛΑ

Απίστευτο! Ο Ντιμπάλα της Γιουβέντους θετικός στον ιό για 4η φορά μέσα σε 6 εβδομάδες

"Στενός κορσές" έχει γίνει ο κορωνοϊός για τον Πάουλο Ντιμπάλα καθώς ο άσος της Γιουβέντους διεγνώσθη θετικός στον ιό για τέταρτη φορά μέσα σε έξι εβδομάδες!

Το μαρτύριο για τον 26χρόνο Αργεντινό επιθετικό ξεκίνησε στις 21 Μαρτίου, όταν αυτός και η συντροφός του Οριάνα Σαμπατίνι, κόλλησαν για πρώτη φορά τον ιό.  Σύμφωνα με δημοσίευμα της τηλεοπτικής εκπομπής «El Chiringuito», ο Ντιμπάλα βρέθηκε ξανά θετικός στο τελευταίο τεστ για τον ιό.

Ο Ντιμπάλα και η σύντροφός του έχει υποβληθεί σε τεστ τέσσερις φορές και όλα έχουν βγει θετικά, και παρά το γεγονός πως πλέον δεν παρουσιάζουν συμπττώματα, παραμένουν κλινήρεις για 40 μέρες!

Ο διεθνής Αργεντινός είχε μιλήσει πρόσφατα για την περιπέτεια που περνά και είχε τονίσει πως δυσκολεύεται ακόμα και να αναπνεύσει. « Τώρα είμαι καλά. Ομως τα συμπτώματα ήταν πάρα πολύ έντονα. Υπήρχαν στιγμές που δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα για πάνω από πέντε λεπτά. Πονούσαν οι μύες μου και ίσα που περπατούσα».

Hola a todos, quería comunicarles que acabamos de recibir los resultados del test del Covid-19 y tanto Oriana como yo dimos positivo. Por fortuna nos encontramos en perfecto estado. Gracias por sus mensajes y un saludo a todos ?????? pic.twitter.com/g1X1Qtx2S3

— Paulo Dybala (@PauDybala_JR) March 21, 2020

Πλέον, είναι βέβαιο πως δεν θα είναι 100% έτοιμος και να δώσει το παρών στις προπονήσεις όπου θα ξεκινήσει σύντομα η Γιουβέντους (18 Μαΐου) ενώ θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις από τους γιατρούς το προσεχές διάστημα.

 

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV