8 Λέξεις: Οι ανατροπές και το φινάλε που έχει επιλέξει ο Ανδρέας Γεωργίου! | piperata.gr Skip to main content
ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

8 Λέξεις: Οι ανατροπές και το φινάλε που έχει επιλέξει ο Ανδρέας Γεωργίου!

Μπορεί οι τηλεθεατές να ανυπομονούν να δουν τις “8 Λέξεις”, αλλά η επιστροφή στις τηλεοράσεις μας δεν είναι κάτι απλό, καθώς η σειρά του Ανδρέα Γεωργίου έχει ηθοποιούς από την Ελλάδα και την Κύπρο και τα γυρίσματα πραγματοποιούνται και στις δύο χώρες.

Αυτή την περίοδο, ακόμη και μετά τις 4 Μαΐου με την σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων, οι ηθοποιοί δεν μπορούν να ταξιδέψουν, οπότε τα γυρίσματα είναι στον πάγο..!

Η σεναριογράφοι Βάνα Δημητρίου και Ανδρέας Γεωργίου προβληματίζονται γιατί η σειρά είχε και πολλά γυρίσματα στο εξωτερικό. Όλοι οι συντελεστές ελπίζουν να βρεθεί σύντομα μια λύση και να πάρουν το πράσινο φως για να επιστρέψουν στην εργασία τους.

Όπως αναφέρει το “Secret” των Παραπολιτικών, θα υπάρχουν μεγάλες ανατροπές στο σενάριο αλλά και στον τρόπο συνεργασίας των ηθοποιών λόγω των νέων δεδομένων που έφερε η πανδημία του κορονοϊού. Το φινάλε που έχει επιλεγεί για την φετινή σεζόν, θα εξαρτηθεί από τον τρόπο που θα γίνονται τα γυρίσματα στο εξής.

Στα νέα επεισόδια, σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, θα δούμε μια νέα ιστορία που έχει στο επίκεντρο τον Σπύρο και την Ιφιγένεια, ενώ ένα νέο πρόσωπο θα μπει στη σειρά και θα μπερδέψει τη ζωή του ζευγαριού.Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV