Δημήτρης Κοντομηνάς: Κρίσιμη η κατάσταση υγείας του - Το συγκινητικό μήνυμα του Βερύκιου (vid) | piperata.gr Skip to main content
κοντομηνας

Δημήτρης Κοντομηνάς: Κρίσιμη η κατάσταση υγείας του - Το συγκινητικό μήνυμα του Βερύκιου (vid)

Ο Δήμος Βερύκιος, για πολλά χρόνια στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά, αναφέρθηκε στην κατάσταση υγείας του και δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή του. Ο Δημήτρης Κοντομηνάς γεννήθηκε στις 3 Ιουνίου 1939 και σήμερα κλείνει τα 81 του χρόνια.

 

Αναφερόμενος στον κ. Κοντομηνά που δίνει τη δική του μάχη, συγκίνησε και τους συντελεστές της εκπομπής Happy Day. Μπορεί ο δημοσιογράφος να μην ανέφερε το όνομά του επιχειρηματία, όμως ήταν σαφές ότι το πρόσωπο για το οποίο μιλούσε ήταν ο Δημήτρης Κοντομηνάς.

 

Ο Δήμος Βερύκιος, εμφανώς συγκινημένος, είπε τα εξής: «Σας αποχαιρετώ λέγοντας ότι σήμερα έχει γενέθλια ένα αγαπημένο πρόσωπο που πέρυσι πάτησε τα 80. Μόνο που φέτος περνάει δύσκολα, πολύ δύσκολα, δίνει τη δική του μάχη. Αν και φοβάμαι ότι δεν μπορεί τώρα πια να εισπράξει την αγάπη μας, θα του πω μόνο… αγάντα αγαπημένε μας. Αγαπημένε μου… Όχι, δεν θα ξανακλάψω. Καλημέρα».

Εμφανώς συγκινημένη, ήταν και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία ανέφερε από την πλευρά της: «Επειδή κατάλαβα ποιον εννοείς, κι εγώ στέλνω την αγάπη μου και την αμέριστη εκτίμησή μου. Και ελπίζω να την εισπράττει με οποιονδήποτε τρόπο εκείνος ξέρει και μπορεί».

 

BINTEO

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV