Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο των εκπαιδευτικών για το «αντιεκπαιδευτικό» νομοσχέδιο (pics) | piperata.gr Skip to main content
συλλαλητήριο

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο των εκπαιδευτικών για το «αντιεκπαιδευτικό» νομοσχέδιο (pics)

Στους δρόμους βρίσκονται και σήμερα οι εκπαιδευτικοί, με νέο συλλαλητήριο και στάση εργασίας κατά του «αντιεκπαιδευτικού» νομοσχεδίου που ψηφίζεται σήμερα το μεσημέρι στη Βουλή. 

 

Τα ΔΣ της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ χαιρέτισαν τις απεργιακές πανεκπαιδευτικές κινητοποιήσεις, χθες και σήμερα, με τις οποίες εκφράστηκε η αντίθεση των εκπαιδευτικών στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας «Αναβάθμιση του Σχολείου και άλλες διατάξεις» και το αίτημά τους να μην ψηφιστεί.

 

Οι ομοσπονδίες κήρυξαν τρίωρη στάση εργασίας (από 11:00 έως 14:00) και καλούν τους εκπαιδευτικούς σε παράσταση διαμαρτυρίας στις 12:00 το μεσημέρι στη Βουλή.

 

Αρκετοί εκπαιδευτικοί βρίσκονται έξω από την Βουλή και διαδηλώνουν. 

 

Συλλαλητήριο

 

Συλλαλητήριο

 

Συλλαλητήριο

 

Συλλαλητήριο εκπαιδευτικών πραγματοποιήθηκε και το απόγευμα της Τετάρτης στο κέντρο της Αθήνας.

 

Το ραντεβού των διαδηλωτών είχε δοθεί για τις 19:00 στα Προπύλαια.

 

Η συμμετοχή στην κινητοποίηση είναι αρκετά μεγάλη, όπως και στο τελευταίο συλλαλητήριο των εκπαιδευτικών που έλαβε χώρα την Τρίτη και ολοκληρώθηκε με σκηνές μικρής έντασης.

 

Οι διαδηλωτές δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις, ακόμη και αν το νομοσχέδιο για την Παιδεία ψηφιστεί.  

 

Ο εκπρόσωπος των καθηγητών στο υπουργείο Παιδείας τόνισε: «Είμαστε εδώ μετά το χθεσινό μεγαλειώδες συλλαλητήριο», έκρινε το νομοσχέδιο «αντιεκπαιδευτικό», τονίζοντας, παράλληλα, πως «διαλύει τη δομή του δημόσιου σχολείου».

 

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV