Επίθεση με βιτριόλι: Στον εισαγγελέα η 35χρονη δράστις - Οι πρώτες δηλώσεις του δικηγόρου (vid) | piperata.gr Skip to main content
Επίθεση με βιτριόλι

Επίθεση με βιτριόλι: Στον εισαγγελέα η 35χρονη δράστις - Οι πρώτες δηλώσεις του δικηγόρου (vid)

Στον εισαγγελέα έφτασε σήμερα, το απόγευμα, η 35χρονη, που είναι κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης στην Καλλιθέα. Η 35χρονη δράστις έτρεχε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων για να αποφύγει τους δημοσιογράφους και τις κάμερες που βρίσκονταν στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη δικογραφία περιλαμβάνονται το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και το πλημμέλημα της απείθειας.

Ωστόσο, η ίδια σύμφωνα με τον δικηγόρο που όρισε η οικογένειά της, Σάκη Κεχαγιόγλου, δηλώνει αθώα και αρνείται την οποιανδήποτε εμπλοκή της στην υπόθεση.

Σημειώνεται ότι εφόσον της ασκηθεί δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας (αδίκημα για το οποίο προβλέπεται προσωρινή κράτηση) η 35χρονη θα οδηγηθεί στον ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία της και να ενημερωθεί για τα στοιχεία της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί.

Οι  πρώτες δηλώσεις του δικηγόρου της 35χρονης

Έξω από την Ευελπίδων βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης και ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση της 35χρονης.

Όπως δήλωσε ο συνήγορος:

«Απευθύνθηκε στο γραφείο μου η οικογένεια της μέλλουσας να προσαχθεί, όχι ακόμη κατηγορούμενης. Θα λάβει την ιδιότητα εφόσον ασκηθεί ποινική δίωξη από την εισαγγελία. Μου ζητήθηκε να αναλάβω την υπεράσπισή της. Αποδέχτηκα την παράκληση της οικογένειας αλλά μένει να υπάρξει και η τυπική ανάθεση της εντολής σε μένα από την ίδια ενώπιον του ανακριτή, εφόσον ασκηθεί δίωξη και οδηγηθεί ενώπιον των ανακριτών».

Ενώ πρόσθεσε :«Μίλησα μαζί της μόνο τηλεφωνικά, μου είπε πως δεν έχει καταθέσει και πως δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση. Είναι το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή».

 

Ο κ. Κεχαγιόγλου είπε πως δεν έχει το υλικό της δικογραφίας στα χέρια του. Τόνισε πως δεν υπάρχει ποινική δίωξη, συνεπώς ότι λέει στις δηλώσεις του είναι πρόωρο.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η προσαχθείσα είχε ενοχληθεί ιδιαιτέρως από ένα αίτημα φιλίας που είχε κάνει ο σύντροφός της στην 34χρονη πριν από έναν χρόνο και το μένος της δεν είχε σβήσει όλο αυτό το διάστημα.

Η 35χρονη είναι υπάλληλος σε δικηγορικό γραφείο, το οποίο στεγάζεται δίπλα στην εταιρεία στην οποία εργάζεται το θύμα.

Μάλιστα, φέρεται οι δύο γυναίκες να είναι και συντοπίτισσές.Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV