Το (άγνωστο) colpo gorsso του Μάνου Παπαδόπουλου – Πως φόρεσε τα πράσινα στον Σάρας | piperata.gr Skip to main content
Το (άγνωστο) colpo gorsso του Μάνου Παπαδόπουλου – Πως φόρεσε τα πράσινα στον Σάρας

Το (άγνωστο) colpo gorsso του Μάνου Παπαδόπουλου – Πως φόρεσε τα πράσινα στον Σάρας

Ο Μάνος Παπαδόπουλος σπανίως τραβούσε τα φώτα πάνω του στις τρεις δεκαετίες που υπηρέτησε τον Παναθηναϊκό. Το έργο του, όμως, θεωρείται από εχθρούς και φίλους «ιερό» και ιδιαίτερα αποδοτικό για την οικογένεια Γιαννακόπουλου λόγω της παροιμιώδους εχεμύθειας που τον διέκρινε.

 

Το «διαζύγιο» του Μάνου Παπαδόπουλου με τον Παναθηναϊκό και η άνω τελεία στη σχέση του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ήταν αναμφισβήτητα κάτι, το οποίο δεν περίμενε ούτε ο πιο απαισιόδοξος Παναθηναϊκός να ακούσει, ύστερα από αυτήν την καταιγίδα των εξελίξεων από τον «DPG» στην περιβόητη συνέντευξη Τύπου, στις αρχές Ιουνίου.

 

Κι αυτό, διότι πρόκειται για ένα στέλεχος της ΚΑΕ, που βίωσε ολόκληρες τις θητείες των θείων (Κώστα και Θανάση), του πατρός (Παύλου) και του υιού (Δημήτρη) στον Παναθηναϊκό, καθώς και το κτίσιμο της πράσινης «αυτοκρατορίας».

 

Ο Μάνος Παπαδόπουλος ποτέ δεν καπηλεύτηκε την εμπιστοσύνη της οικογένειας των Γιαννακόπουλων, η οποία με το πέρας των ετών γινόταν ολοένα και πιο ισχυρή. Απέφευγε τις δηλώσεις, ήταν ένας «κρίκος» σε πολλές περιπτώσεις της διοίκησης με εξωτερικές υποθέσεις (όπως παίκτες, ή προπονητές).

 

Ο τέως GM της ΚΑΕ Παναθηναϊκός (λείπουν οι τελικές ανακοινώσεις από πλευράς Ζενίτ) ήταν ένας από τους βασικούς υπεύθυνους για το κλείσιμο της μεταγραφής του Σάρας Γιασισκεβίτσιους στον Παναθηναϊκό, ενώ τον θεωρούσαν όλοι κλεισμένο ήδη στον Ολυμπιακό! Κι αυτό, διότι πέτυχε τους κατάλληλους χειρισμούς στη μεταγραφή, πάντοτε υπό την καθοδήγηση του Κώστα, του Θανάση και του Παύλου Γιαννακόπουλου.

 

Στις 14 Σεπτέμβρη του 2007 ο Μάνος Παπαδόπουλος βρέθηκε στη Μαδρίτη αφήνοντας να εννοηθεί πως θα παρακολουθήσει αγώνες Eurobasket. Την αλήθεια, όμως, τη γνώριζαν οι διοικητικοί ηγέτες του Παναθηναϊκού, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ο Δημήτρης Ιτούδης, εννοείται ο Σάρας και ο μάνατζέρ του.

 

Στη ρεσεψιόν ενός φημισμένου ξενοδοχείου στη πρωτεύουσα της Ισπανίας ο διαμεσολαβητής του «τριφυλλιού» για τη μείζονος σημασίας μεταγραφή για το μέλλον της ομάδας αντάλλαξε κάποια έγγραφα μέσα στα μεσάνυχτα… που ουδείς γνώριζε το περιεχόμενο, πλην των όσων εμπλέκονταν άμεσα στην υπόθεση.

ΣΑΡΑΣ

Το αξιοθαύμαστο στην υπόθεση της μεταγραφής του Σάρας ήταν πως οκτώ (!) άτομα γνώριζαν τι στήνετε πίσω από την πλάτη του Ολυμπιακού (είχαν βγάλει πρωτοσέλιδα με το κλείσιμο της μεταγραφής του Λιθουανού σούπερ σταρ) κι ουδείς άνοιξε το στόμα του κρατώντας το… μυστικό επτασφράγιστο μέχρι να επέλθει και το ισχυρό σοκ στην πειραιώτικη πλευρά!

 

Με πληροφορίες από το newspao.grAdd new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV