Στο «Άλσος» θα επαναλειτουργήσει η «Ταράτσα του Φοίβου» | piperata.gr Skip to main content
Στο «Άλσος» θα επαναλειτουργήσει η «Ταράτσα του Φοίβου»

Στο «Άλσος» θα επαναλειτουργήσει η «Ταράτσα του Φοίβου»

Παρά το γεγονός ότι ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες είχαν αποφασίσει να τελειώσουν οριστικά με την «Ταράτσα» και να προχωρήσουν σε άλλα εναλλακτικά σύμπαντα της αρεσκείας τους, η πραγματικότητα και κυρίως ο κορωνοϊός είχαν άλλα σχέδια. Οπότε επιστρέφουν, από τις 23 Ιουλίου, στον τόπο του εγκλήματος.

 

Μόνο που για να είναι απολύτως ασφαλείς αποφάσισαν να αλλάξουν χώρο και να μεταφέρουν το χειροποίητο πολυθέαμά τους στο πολύ μεγαλύτερο «Άλσος» στο οποίο θα τηρηθούν οι απαιτούμενες αποστάσεις, αλλά και η παράδοση του αναψυκτηρίου όπως την δίδαξε εκεί ο Γιώργος Οικονομίδης.

 

Η φετινή παράσταση φιλοδοξεί να γίνει ένα είδος προ-εμβολίου, αφού έχει παρατηρηθεί πως ο κορωνοϊός πάσχει από μεγαλομανία και έλλειψη χιούμορ, όπως όλοι όσοι κυκλοφορούν με κορώνα και τους αρέσει να εξαπλώνονται.

 

Ο Φοίβος, λοιπόν, ο Θανάσης Αλευράς, ο Βύρων Θεοδωρόπουλος, η Νεφέλη Φασούλη και ο Alex de Paris θα αναλάβουν να γελοιοποιήσουν τόσο τον ηγεμόνα απ’τη Γουχάν, όσο κι εμάς τους φοβισμένους υπηκόους του με μουσική, κωμωδία και μαγεία από την αρχή.

 

Με το σκηνοθετικό γάντι του Άγγελου Τριανταφύλλου, τους απειλητικότερους από τον ιό μουσικούς Ντούβα, Χριστοδούλου, Σότο και Παντέλη, τα βίντεο του Μακρή, τα εικαστικά της Μυρτώς Δεληβοριά, τον ήχο του Πετρόλια, τα σκηνικά και τα κοστούμια των Στρούλια-Φαληρέα, τα φώτα του Τσεβρένη, την ονειρική παραγωγή της Prospero και την πατρική επιχειρηματική επίβλεψη των Μαροσούλη-Κοταρίδη η «Ταράτσα» είναι εκτάκτως πίσω για 9 μόνο Πέμπτες.

 

Οι καλεσμένοι του Ιουλίου

 

23 & 30/7: ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ, VASSILIKOS

 

Οι καλεσμένοι του Αυγούστου

 

6 /8: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ, ΠΕΝΝΥ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗ

 

27/8: ΧΑΤΖΗΦΡΑΓΚΕΤΑ, IDRA KAYNE

 

Οι καλεσμένοι του Σεπτεμβρίου

 

3/9: ΧΑΤΖΗΦΡΑΓΚΕΤΑ,  IDRA KAYNE

 

10/9: ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ, ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ

 

17/9: ΜΑΡΙΖΑ ΡΙΖΟΥ, POLKAR

 

24/9: ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ,  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΤΖΕΛΟΣ

 

Οι καλεσμένοι του Οκτωβρίου

 

1/10:  ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣAdd new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV