Νίκος Νικολόπουλος: Οι ένοχοι της Novartis να γυρίσουν στο δημόσιο τα κλεμμένα 310 εκατ. δολάρια! | piperata.gr Skip to main content
Νίκος Νικολόπουλος

Νίκος Νικολόπουλος: Οι ένοχοι της Novartis να γυρίσουν στο δημόσιο τα κλεμμένα 310 εκατ. δολάρια!

Με βάση την «εμπλοκή Ελλήνων πολιτικών αξιωματούχων», όπως αναφέρεται ρητά από το Αμερικανικό Υπουργείο Δικαιοσύνης, η Novartis αναγκάστηκε να συμβιβαστεί με τις ΗΠΑ και αποδέχτηκε την καταβολή του αστρονομικού ποσού των 310 εκ. δολαρίων για τις διεφθαρμένες πρακτικές που ακολούθησε στην χώρα μας προκειμένου να πολλαπλασιάσει τα υπερκέρδη της.

 

Γράφει ο Νίκος Νικολόπουλος

 

Οι Έλληνες πολίτες που πλήρωσαν ακριβά τη διαφθορά στο χώρο της υγείας στην πατρίδα μας και βλέπουν τους ενόχους να κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι και να προκαλούν την λογική και την δικαιοσύνη, απαιτούν την παραδειγματική τιμωρία των αρπακτικών κυβερνητικών στελεχών ταυτόχρονα δε και τα λαμόγια να γυρίσουν πίσω τα κλεμμένα...».

 

Οι αθέμιτες και έκνομες πρακτικές διαφθοράς της Novartis στην Ελλάδα καταδικάστηκαν, όχι όμως στην χώρα μας, αλλά από τις ΗΠΑ! Ο πολυεθνικός κολοσσός «έβαλε την ουρά στα σκέλια», αποδεχόμενος να καταβάλει εξωδικαστικά 310 εκατομμύρια δολαρίων, για το παράνομο αλισβερίσι του με Έλληνες πολιτικούς κρατικούς αξιωματούχους, προκειμένου να τυγχάνει προνομιακής μεταχείρισης και να θησαυρίζει σε βάρος της φορολογούμενης φτωχολογιάς.

 

Ο εξωδικαστικός συμβιβασμός και η επίσημη αναφορά του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ περί εμπλοκής Ελλήνων κρατικών αξιωματούχων στο σκάνδαλο της Novartis, αποτελούν ισχυρό ράπισμα κατά των εγχώριων παπαγάλων και των αργυρώνητων φερεφώνων, που μάταια προσπαθούσαν τόσο καιρό να μας πείσουν ότι η Novartis συναλλασσόταν στη χώρα μας με... “λευκές περιστερές“. Δυστυχώς αυτή η μεγάλη νίκη υπέρ της διαφάνειας και κατά της διαφθοράς στο χώρο της υγείας δεν έχει τύχει της ανάλογης υποδοχής από την πλειονότητα των ΜΜΕ της χώρας μας. Εξακολουθούν να συμπεριφέρονται παραπλανητικά και να σκεπάζουν με το σεντόνι της συγκάλυψης τη σαπίλα και τη διαφθορά!

 

Η συμπαιγνία τους με εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα, συνιστά πρόκληση για την λογική και την δικαιοσύνη, καθώς ακόμη και τώρα μιλούν για φούσκες και σκευωρίες... Όμως, πάντα έρχεται η ώρα που το θράσος του αμετανόητου γυρίζει μπούμερανγκ.Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV