Ευρωλίγκα: 'Ατυχος ο Παναθηναϊκός - Εκτός απροόπτου χωρίς κόσμο με Ολυμπιακό | piperata.gr Skip to main content
οακα

Ευρωλίγκα: 'Ατυχος ο Παναθηναϊκός - Εκτός απροόπτου χωρίς κόσμο με Ολυμπιακό

Η κληρωτίδα της Ευρωλίγκας γύρισε την πλάτη στον Παναθηναϊκό, καθώς το πιο εμπορικό και σημαντικότερο για λόγους γοήτρου ντέρμπι στο ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί εκτός απροόπτου χωρίς κόσμο. Κι αυτό, διότι το «Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός» θα είναι μόλις το δεύτερο ματς στο καλεντάρι των πρασίνων στις αρχές του φθινοπώρου και συγκεκριμένα στις 10/10.

 

Όπως γίνεται αντιληπτό, τα σημάδια του κορωνοϊού δεν θα έχουν «εξαφανισθεί» κι τα μέτρα – ειδικότερα στους κλειστούς χώρους – δεν θα έχουν «χαλαρώσει. Συνεπώς, καθίσταται σχεδόν απίθανη η παρουσία ακόμα και μιας μικρής μερίδας του κόσμου στο ΟΑΚΑ στις 10 Οκτώβρη.

Αντίθετα, μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες να γίνει παρουσία κόσμου το ντέρμπι των αιωνίων στο ΣΕΦ στις 5 Φεβρουαρίου του 2021. Θυμίζουμε πως στο… νήμα οι ερυθρόλευκοι πρόλαβαν να φιλοξενήσουν τον κόσμο τους στο ντέρμπι της προηγούμενης σεζόν στο Φάληρο τον Μάρτιο του 2020.

 

Όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει μέχρι και τις αρχές του φθινοπώρου, καθώς εκείνη την περίοδο άπαντες θα γνωρίζουν και οριστικά τι θα συμβεί και με τα εισιτήρια διαρκείας. Πάνω στο εν λόγω ζήτημα θα αντικατοπτριστούν πολλά αναφορικά με τη συμμετοχή του κόσμου στους αγώνες μπάσκετ.Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV