Απάντηση ΑΣ ΠΑΟΚ σε Καμπόσο: Καλούμε τον δήμαρχο να τιμήσει το «βαρύ» του όνομα και να αποδείξει αυτά που ισχυρίζετα | piperata.gr Skip to main content
ΑΣ ΠΑΟΚ

Απάντηση ΑΣ ΠΑΟΚ σε Καμπόσο: Καλούμε τον δήμαρχο να τιμήσει το «βαρύ» του όνομα και να αποδείξει αυτά που ισχυρίζετα

Την έντονη αντίδραση του ΑΣ ΠΑΟΚ προκάλεσε η ανάρτηση του Δήμαρχου Άργους-Μυκηνών, Δημήτρη Καμπόσου, που εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Δικεφάλου υποστηρίζοντας τις θέσεις του Ολυμπιακού, για το περσινό αήττητο νταμπλ του ΠΑΟΚ.

 

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ μέσω ανακοίνωσης απάντησε στα όσα έγραψε ο Δημήτρης Καμπόσος, με τους ιθύνοντες των «ασπρόμαυρων» να τονίζουν ότι τις αποδείξεις των ισχυρισμών του περί «συμφωνίας των Πρεσπών» θα πρέπει να τις θέσει ενώπιον του φυσικού κριτή κάθε κατοίκου αυτής της χώρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Αφού λάβαμε γνώση της ανάρτησης του δημάρχου Άργους-Μυκηνών σχετικά με το περσινό πρωτάθλημα, ΚΑΛΟΥΜΕ τον εν λόγω δήμαρχο να τιμήσει το «βαρύ» του όνομα (Καμπόσος) και να αποδείξει αυτά τα οποία ισχυρίζεται, χωρίς να επιλέξει την τακτική του στρίβειν δια του κορακίζειν, αρχίζοντας τα «δεν εννοούσα αυτό, αλλά το άλλο...», επιλέγοντας την τακτική «με λένε Ρίζο... και όπως θέλω τα γυρίζω».

Φυσικά, τις αποδείξεις των ισχυρισμών του θα πρέπει να τις θέσει ενώπιον του φυσικού κριτή κάθε κατοίκου αυτής της χώρας.

Υ.Γ Ο εν λόγω κύριος αν θέλει η αγαπημένη του ομάδα να αφιερώσει κάπου το πρωτάθλημα, ας προτείνει να το αφιερώσουν στην Αγιά Σοφιά και στην επικείμενη μετατροπή της σε τζαμί, που επιχειρεί το τουρκικό κράτος, ενώνοντας τις δυνάμεις τους και με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος συμμετέχει στην καμπάνια εναντίον αυτής της επιδίωξης.

 

Δείτε παρακάτω τα ποσταρίσματα του Δημήτρη Καμπόσου που προκάλεσαν την αντίδραση του ΑΣ ΠΑΟΚ:

παοκπαοκ

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV