Σάλος στην Κύπρο: Fake προφίλ της νέας Υπουργού Δικαιοσύνης «πέθανε» τον πρώην Πρόεδρο Βασιλείου! | piperata.gr Skip to main content
ΕΜΙΛΥ

Σάλος στην Κύπρο: Fake προφίλ της νέας Υπουργού Δικαιοσύνης «πέθανε» τον πρώην Πρόεδρο Βασιλείου!

Λίγες ώρες μετά την επίσημη ανάληψη καθηκόντων της Έμιλυς Γιολίτη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης της Κύπρου, υπήρξε ανάρτηση σε fake προφίλ της με την μακάβρια είδηση ότι έφυγε από την ζωή ο πρώην Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιώργος Βασιλείου.

 

Σημειώνεται ότι το εν λόγω προφίλ που διαθέτει και ακόλουθους χρησιμοποιεί ψευδώς τη φωτογραφία και την ιδιότητα της κυρίας Γιολίτη.

 

Στην «παγίδα» της μακάβριας ανάρτησης έπεσαν και χρήστες του Twitter, οι οποίοι έσπευσαν να κάνουν retweet την είδηση που αναφέρει: «Επείγον. Πέθανε ο πρώην Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Θα ακολουθήσει επίσημη ανακοίνωση».

 

Άλλο tweet στο ψεύτικο προφίλ αναφέρει: «Καλωσορίσατε στον επίσημο λογαριασμό της Υπουργού Δικαιοσύνης. Ευχαριστώ όλους τους ακόλουθους».

 

Η κυρία Γιολίτη, μέσω του επίσημου λογαριασμού της, λίγα λεπτά αργότερα ανέφερε: «Ντροπή! Δεν έχω λόγια. Σιδερένιος, Πρόεδρε».

Image removed.

Image removed.

Image removed.

 

 

 

 

 

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV