Εγκαίνια της καλοκαιρινής γιορτής στο «σχεδία home» με έκθεση γελοιογραφίας | piperata.gr Skip to main content
σχεδία home

Εγκαίνια της καλοκαιρινής γιορτής στο «σχεδία home» με έκθεση γελοιογραφίας

Μία ιδιαίτερη έκθεση οργανώνει το το σχεδία home, με την οποία σηκώνει την αυλαία της καλοκαιρινής γιορτής «Μένουμε Αθήνα: Οι 9,5 εβδομάδες στο σχεδία home».

 

Αγαπημένα εξώφυλλα του ελληνικού περιοδικού δρόμου «σχεδία» μπαίνουν σε κάδρα και κοσμούν για μία εβδομάδα τους τοίχους του «σχεδία home» στην έκθεση που ξεκινά την Τετάρτη, 1η Ιουλίου, στα πλαίσια των εκδηλώσεων του «Μένουμε Αθήνα: Οι 9,5 εβδομάδες στο σχεδία home».

 

Στον φιλόξενο χώρο της Κολοκοτρώνη 56, με το εστιατόριο, καφέ, πωλητήριο είδη δώρων, μεταξύ άλλων, καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού θα πραγματοποιηθεί «μια μεγάλη γιορτή, η οποία αποτελείται από πολλές μικρές γιορτές, πάνω στις οποίες θα ταξιδέψουμε ως τις αρχές Σεπτεμβρίου», περιγράφει σε σχετικό κείμενο το περιοδικό.

 

Η "σχεδία" προσκαλεί όλο τον κόσμο σε ένα διάλογο, μέσα από τις γελοιογραφίες των καταξιωμένων Ελλήνων δημιουργών Μιχάλη Κουντούρη, Soloup, Τάσου Αναστασίου και Ιωάννη Εργελετζή, «όχι απλώς για να σχολιάσει μα και για να αλλάξει τον κόσμο», όπως αναφέρει το περιοδικό.

 

Στις 9,5 εβδομάδες θα στηθούν μικρές γιορτές μέσα και γύρω από το "σχεδία home", που θα περιλαμβάνουν πάρτι, εκθέσεις φωτογραφίας και γελοιογραφίας, μουσικές βραδιές με ζωντανή μουσική και ντιτζέι, γευσιγνωσίες, μπάρμπεκιου, καλεσμένους σεφ, δροσερά κοκτέιλ, απογεύματα λογοτεχνίας και ποίησης, γιόγκα, δράσεις για μικρά και μεγάλα παιδιά, προβολές, παιχνίδια, εργαστήρια, περιπάτους με τα πόδια ακόμη και με ηλεκτρικά ποδήλατα και πολλά άλλα.Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV