Γιατί χάλασε η σημερινή φιέστα Μητσοτάκη  | piperata.gr Skip to main content
Μητσοτάκης

Γιατί χάλασε η σημερινή φιέστα Μητσοτάκη 

Φοβάται ο Γιάννος το θεριό και το θεριό τον  Γιάννο, γι΄ αυτό και στην κυβέρνηση αποφάσισαν τελικά να μη κάνουν τη φιέστα που προγραμμάτιζαν μέρες τώρα για τον έναν χρόνο διακυβέρνησης του Μητσοτάκη.

 

Γράφει ο  Μιχ.Ι. Ασημάκη

 

Πληροφορίες του  piperata.gr  αναφέρουν ότι στο Μαξίμου ανησύχησαν για ενδεχόμενη διαρροή των ονομάτων των δύο βουλευτών και ενός πρώην υφυπουργού τους, οι οποίοι ακούγονται στους κοριούς της  ΕΥΠ να συνομιλούν για να ψαρέψουν ανήλικες.  

 

Μάλιστα, μία από αυτές  η 17χρονη είχε πέσει στα δίχτυα του κυκλώματος των εκβιαστών νυν και πρώην αστυνομικών τους οποίους παρακολουθούσαν από το 2016 για προστασία σε οίκους ανοχής, κέντρα αισθητικής και στριπτιζάδικα.

 

Η υπόθεση έχει κι άλλο βάθος καθώς  ορισμένοι από τους δεκάδες συμμετέχοντες σε αυτό το κόλπο που μετρά κάμποσους νεκρούς μέχρι σήμερα, συναλλάσσονταν μεταξύ τους και για ναρκωτικά,  κάνοντας  όχι  μόνον εμπόριο αλλά και delivery κοκαϊνη, χασίς και χάπια στα σπίτια των… ορεξάτων πολιτικών κανίβαλων.

 

Έτσι είναι, αφού άνοιξε ο παρακρατικός βόθρος δεν μπορεί εύκολα να ελεγχθεί , όπως δεν είχε ελεγχθεί  και στην περίπτωση του εξ΄ απορρήτων του  Μητσοτάκη, παιδεραστή Γεωργιάδη. 

 

Και κάτι τελευταίο, ένας εκ των πρωταγωνιστών εκείνης της  ιστορίας που κατέληξε στα δικαστήρια, παράλληλα με την πολιτική του ιδιότητα είχε μεγάλη αδυναμία, κατά το  2015-2017, στα  «γερά πορτοφόλια» που  μπαινόβγαιναν στη ΝΔ. 

 

 

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV