«Ένα χρόνο όλα ανάποδα»: Το καυστικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τον ένα χρόνο της κυβέρνησης Μητσοτάκη | piperata.gr Skip to main content
ΣΥΡΙΖΑ-σποτ

«Ένα χρόνο όλα ανάποδα»: Το καυστικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τον ένα χρόνο της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Με νέο σποτ ο ΣΥΡΙΖΑ καυτηριάζει τον ένα χρόνο διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, εστιάζοντας στις συνέπειες των πολιτικών της κυβέρνησης στην οικονομία.

 

Το σποτ, που έχει τίτλο «Ένα χρόνο όλα ανάποδα», παρουσιάζει για ακόμη μια φορά ένα δελτίο ειδήσεων, με την παρουσιάστρια να εκθειάζει την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για την ύφεση και την ανεργία.

 

«Ένας χρόνος κυβέρνηση Μητσοτάκη συμπληρώνεται σήμερα και η κανονικότητα επέστρεψε στη χώρα, όπως φαίνεται από τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ. Ύστερα από 12 συνεχόμενα τρίμηνα αναιμικής ανάπτυξης από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, περάσαμε επιτέλους σε μια θετική για το μέλλον της χώρας μας ύφεση» λέει η «παρουσιάστρια», και συνεχίζει:

 

«Παράλληλα, χιλιάδες πολίτες ξεκουράζονται, καθώς φέτος είχαν τη δυνατότητα να εργαστούν 260.000 άνθρωποι λιγότεροι από πέρσι. Χιλιάδες πολίτες ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον, ύστερα από τη μείωση του μισθού τους κατά 20%. 2,5 εκατομμύρια συνταξιούχοι απαλλάχτηκαν από το βάρος της 13ης σύνταξης».

 

Το βίντεο «κλείνει» με τη δημοσιογράφο να ανοίγει μια σαμπάνια στο πλατό.

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV