Ήττα Ολυμπιακού στο CAS – Απορρίφθηκε αίτημά του για κατάθεση νέου υπομνήματος | piperata.gr Skip to main content
Ήττα Ολυμπιακού στο CAS – Απορρίφθηκε αίτημά του για κατάθεση νέου υπομνήματος

Ήττα Ολυμπιακού στο CAS – Απορρίφθηκε αίτημά του για κατάθεση νέου υπομνήματος

Μετά από 11 ώρες εκδίκασης στο CAS για την υπόθεση ΠΑΟΚ και Ξάνθης, ο Ολυμπιακός ζήτησε να καταθέσει νέο υπόμνημα, με το Ανώτατο Δικαστήριο να απορρίπτει το αίτημά του, ενημερώνοντας εγγράφως σήμερα (Τρίτη 7 Ιουλίου) τις εμπλεκόμενες πλευρές!

 

Η Δευτέρα 6 Ιουλίου είχε οριστεί ως δικάσιμος από το CAS, με το ενδιαφέρον ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού να στρέφεται κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρες στην Ελβετία. Μπορεί η διαδικασία να διήρκεσε 11 ώρες, ωστόσο, από την πλευρά των ερυθρόλευκων ζητήθηκε κατάθεση νέου υπομνήματος, σε μια προσπάθεια να δευτερολογήσουν, από τη στιγμή που συζητήθηκε η ουσία της υπόθεσης.

 

Το αίτημα του Ολυμπιακού απορρίφθηκε από το CAS καθώς έκρινε πως είχε ακούσει όλα όσα απαιτούνται για να βγάλει την απόφαση ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως εδώ και αρκετές ημέρες έχει ήδη όλους τους φακέλους των εμπλεκόμενων πλευρών στα χέρια του.

 

Η απόρριψη του αιτήματος του Ολυμπιακού ήρθε και επισήμως δεδομένου πως το CAS ενημέρωσε εγγράφως σήμερα τις ομάδες για τη σχετική του απόφαση...Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV