Απάντηση Πέτσα για δηλώσεις Τσίπρα: Δυσφημεί την Πατρίδα μας στο εξωτερικό | piperata.gr Skip to main content
πέτσας

Απάντηση Πέτσα για δηλώσεις Τσίπρα: Δυσφημεί την Πατρίδα μας στο εξωτερικό


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, άσκησε δριμεία κριτική στον Αλέξη Τσίπρα  για τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της αντιπολίτευσης  στο ισπανικό Πρακτορείο Ειδήσεων. 

Συγκεκριμένα με τη φράση, «ο πανικός του κ. Τσίπρα από τις αλλεπάλληλες αποκαλύψεις τον σέρνει σε νέες αθλιότητες» επικρίνει τη συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Την ώρα που η Ελλάδα ανακτά το κύρος της και χαρακτηρίζεται διεθνώς, ως μια χώρα πρότυπο στην αντιμετώπιση της παγκόσμιας κρίσης του κορωνοϊού, ο κ. Τσίπρας δυσφημεί την Πατρίδα μας στο εξωτερικό».

«Όσο για την αναφορά του σε "διεφθαρμένο κόμμα", ας κοιτάξει δίπλα του», καταλήγει η σύντομη ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε την κυβέρνηση της ΝΔ για επιστροφή της ελληνικής οικονομίας σε ύφεση πριν από το ξέσπασμα του νέου κορωνοϊού και τα επακόλουθα μέτρα lockdown. 

«Πήραν μια χώρα με αυξανόμενο ΑΕΠ και μειούμενη ανεργία και κατάφεραν να τα αντιστρέψουν σε μόλις 6 μήνες. Τώρα βρισκόμαστε στα πρόθυρα μιας επικείμενης καταστροφής και οι προβλέψεις ύφεσης δείχνουν ότι στο τέλος του 2020 το ΑΕΠ μας θα συρρικνωθεί τουλάχιστον 10%», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Τσίπρας, στο ισπανικό Πρακτορείο Ειδήσεων.Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV