Ο Γιώργος Σαββίδης προανήγγειλε σαρωτικές αλλαγές στον ΠΑΟΚ | piperata.gr Skip to main content
Ο Γιώργος Σαββίδης προανήγγειλε σαρωτικές αλλαγές στον ΠΑΟΚ

Ο Γιώργος Σαββίδης προανήγγειλε σαρωτικές αλλαγές στον ΠΑΟΚ

Δύο «χτυπήματα» από τον Γιώργο Σαββίδη σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για τον ΠΑΟΚ στέλνουν το μήνυμα ριζικής ανανέωσης για τους απερχόμενους πρωταθλητές και κυπελλούχους, προμηνύοντας σαρωτικές αλλαγές.

 

Το στίγμα των σκέψεων του ο Γιώργος Σαββίδης το έδωσε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Instagram. Όπως ανέφερε στο πρώτο μήνυμά του: «Ακόμη και οι καλύτεροι άνθρωποι έχουν τα όρια τους. Μην προσπαθήσει να φτάσεις σε αυτό το σημείο, γιατί ακόμη και οι καλύτεροι άνθρωποι είναι επίσης και οι πιο τρομακτικοί, όταν έχουν γίνει πολλά».

 

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Η πρώτη επανάσταση είναι όταν αλλάζεις την σκέψη σου», με τον Γιώργο Σαββίδη να προσθέτει πως «Το πρώτο βήμα έγινε, το δεύτερο είναι καθ’ οδόν».

 

Εκείνο που απορρέει από το περιβάλλον της οικογένειας Σαββίδη είναι πως επίκειται ένα «καυτό» καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ, με εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα. Από την οργάνωση του club μέχρι τη στελέχωσή του. Όπως έχει ειπωθεί και δια στόματος Ιβάν Σαββίδη, όλοι ανεξαιρέτως βρίσκονται υπό αξιολόγηση και αναμένονται σύντομα αποφάσεις.

 

Η χρονιά, όπως κι αν εξελίχθηκε, είναι σαφές πως φαντάζει διδακτική για τους Θεσσαλονικείς, με τον Γιώργο Σαββίδη να εμφανίζεται αποφασισμένος να οδηγήσει εκ νέου την ομάδα στις επιτυχίες.

 

Το γεγονός ότι έχει επιλέξει να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του αναφορικά με την κατάσταση, δεν μεταφράζεται από το περιβάλλον του ως αποδοχή και εφησυχασμός, με τους ασπρόμαυρους να βρίσκονται επί ποδός!

 

ΣΑΒΒΙΔΗΣ

 

ΣΑΒΒΙΔΗΣAdd new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV