ΣΥΡΙΖΑ: Απαιτούμε από τον Μητσοτάκη να αποπέμψει τώρα τον Χρυσοχοΐδη | piperata.gr Skip to main content
ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Απαιτούμε από τον Μητσοτάκη να αποπέμψει τώρα τον Χρυσοχοΐδη


Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της κυβέρνησης, το βράδυ της Πέμπτης, με αφορμή τα επεισόδια που έγιναν ανάμεσας σε αστυνομικές δυνάμεις και διαδηλωτές, ζητώντας από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να αποπέμψει από την κυβέρνηση τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη. 

 

 

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου ανέφερε ότι «η ακραία καταστολή που εξαπέλυσαν οι δυνάμεις της αστυνομίας απέναντι σε ειρηνικούς διαδηλωτές αποτελεί πρόβα των σχεδίων της κυβέρνησης Μητσοτάκη για την αντιμετώπιση των κοινωνικών αντιστάσεων το προσεχές διάστημα».

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε για «αθλιότητες», οι οποίες «είχαν ως μοναδικό στόχο να διαλύσουν τη μαζική συγκέντρωση που ήταν σε εξέλιξη», προσάπτοντας στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ρόλο «οργανωτή αυτής της προβοκατόρικης επιχείρησης».

 

 

«Απαιτούμε από τον κ. Μητσοτάκη να αποπέμψει τώρα τον υπουργό του. Σε διαφορετική περίπτωση, φέρει ο ίδιος ακέραια την ευθύνη για την αντιδημοκρατική εκτροπή που εκτυλίχτηκε στο κέντρο της Αθήνας», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του.
 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV