Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για Σάββατο 11 Ιουλίου | piperata.gr Skip to main content
ζώδια

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για Σάββατο 11 Ιουλίου

Διαβάστε πως θα επηρεάσει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας τα 12 ζώδια.

 

ΚΡΙΟΣ

 

Κάποιες απρόσμενες εξελίξεις μπορεί να σας βγάλουν από την πορεία σας, αγαπητοί Κριοί! Για να μην χάσετε την εστίαση στα σχέδιά σας, πρέπει να φανείτε πιο ελαστικοί.

Αυτό θα είναι το κλειδί για να χειριστείτε τις συνεχείς αλλαγές. Αρκεστείτε επί του παρόντος στην αξιολόγηση των καταστάσεων, προκειμένου να δείτε τις εναλλακτικές επιλογές και να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων!

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

Το πλανητικό σκηνικό ανορθώνει την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σας, αγαπητοί Ταύροι!

Αυτή είναι η ευκαιρία σας να προχωρήσετε στις αλλαγές που θέλετε να κάνετε. Πιάστε τα ηνία της ζωής σας και θα φτάσετε πιο κοντά στους στόχους σας. Να ξέρετε ότι τα άστρα είναι στο πλευρό σας, γι’ αυτό η επιτυχία φέρει το όνομά σας!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Αγαπητοί Δίδυμοι, έχετε ακουστά ότι η υπομονή είναι αρετή! Αυτό θα πρέπει να εφαρμόσετε τώρα, που οι απαιτήσεις από τις διανοητικές σας αντοχές θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Το πλανητικό σκηνικό θα σας δώσει τις ευκαιρίες και τον χρόνο για να οργανώσετε τις σκέψεις σας και να παραμείνετε ψύχραιμοι. Όταν ανακτήσετε τη λειτουργικότητα των καταστάσεων, θα έχετε πιο διαυγή οπτική για τις αλλαγές που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σας!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Αγαπητοί Καρκίνοι, μπορείτε επιτέλους να δείτε τα πράγματα υπό εντελώς διαφορετική οπτική! Η σκέψη και η κρίση σας είναι πιο διαυγής, γι’ αυτό παραμείνετε αισιόδοξοι για τους στόχους σας. Να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και μην επιτρέψετε σε τρίτους να σας επηρεάσουν… Δεν χρειάζεστε τον αρνητισμό τους, όσον αφορά τις αποφάσεις που παίρνετε. Με την εστίασή σας, θα παραμείνετε στην πορεία που θα σας φτάσει στην επιτυχία!

 

ΛΕΩΝ

 

Αγαπητοί Λέοντες, ξέρετε ότι διαθέτετε πολλά ταλέντα και δεξιότητες! Αυτά πρέπει να αξιοποιήσετε τώρα, για να φτάσετε στα ζητούμενά σας. Με την απαράμιλλη λογική και το ένστικτό σας, μπορείτε να προχωρήστε στη διεκδίκηση των ονείρων σας. Οι επιτυχίες που θα σημειώσετε, θα σας γεμίσουν ικανοποίηση και ώθηση!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Αγαπητοί Παρθένοι, τα άστρα σας χαμογελούν! Τα μεγαλεπήβολα όνειρά σας συνάδουν απόλυτα με τη δυναμική και φιλόδοξη ατμόσφαιρα που επικρατεί. Αδράξτε την ευκαιρία για να χαράξετε τη νέα σας πορεία, που οδηγεί στη γαλήνη και ικανοποίηση που αποζητάτε. Οι στρατηγικές σας θα γίνουν πιο αποδοτικές και η οπτική σας θα παραμείνει αισιόδοξη!

 

ΖΥΓΟΣ

 

Αγαπητοί Ζυγοί, προβλέπονται απρόσμενες εξελίξεις και γεγονότα! Η ταχύτητά τους μπορεί να σας αποσυντονίσει κάπως και να εκτραπείτε από την πορεία σας. Επειδή έχετε τα φόντα να αντεπεξέλθετε, φροντίστε να παραμένετε ψύχραιμοι και ρεαλιστές.

Μόνο έτσι θα αποφύγετε να χάσετε τον έλεγχο των καταστάσεων και να κλείσετε τη μέρα με θετικό πρόσημο!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Αγαπητοί Σκορπιοί, υπάρχουν κάποια θέματα στη ζωή σας που παραγκωνίζετε τη διαλεύκανσή τους! Αυτός είναι ο λόγος που δυσκολεύεστε να σημειώσετε πρόοδο όσο περνά ο καιρός. Αλλά τώρα έχετε την ευκαιρία να κάνετε σημαντικές αλλαγές και να οργανώσετε εκ νέου τις εξελίξεις. Μπορείτε να διευθετήσετε αυτές τις εκκρεμότητες, με υπομονή και σύνεση. Όσο τα προβλήματα βαλτώνουν, θα σας βαραίνουν και θα περιορίζουν την πορεία σας!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Το πρόγραμμά σας είναι υπερβολικά φορτωμένο και σας πιέζει, αγαπητοί Τοξότες! Η αλήθεια είναι ότι έχετε αναλάβει παραπάνω από όσα μπορείτε να χειριστείτε, γι’ αυτό δεν βρίσκετε από πού να αρχίσετε. Πρέπει να προσπαθήσετε τουλάχιστον να μην ανοίξετε νέα μέτωπα, μέχρι να ολοκληρώσετε τα ήδη υπάρχοντα. Κάντε ένα βήμα την κάθε φορά, με στρατηγική και ψυχραιμία!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Πρέπει να κοιτάξετε πιο ρεαλιστικά τους πάντες και τα πάντα γύρω σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η επικοινωνιακή σας ικανότητα βρίσκεται σε κάμψη, γι’ αυτό είναι πιθανό να προκύψουν παρεξηγήσεις με άτομα του περιβάλλοντός σας. Η διπλωματία και η ελαστικότητα είναι τα εργαλεία που πρέπει να επιστρατεύσετε, για να αποφύγετε εντάσεις με διάρκεια!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Αγαπητοί Υδροχόοι, οι ειλικρινείς προσπάθειές σας και η σκληρή δουλειά θα αρχίσουν πλέον να αποδίδουν καρπούς! Θα δείτε να παίρνουν σάρκα και οστά ακόμα και τα πιο φιλόδοξα όνειρά σας, κάτι που θα σας γεμίσει χαρά και ικανοποίηση. Συνεργάτες και ανώτεροι θα αναγνωρίσουν την αξία σας, εκφράζοντας θαυμασμό για τα πολλά ταλέντα σας. Οπλιστείτε με αυτή τη θετική ενέργεια και θα προωθηθείτε δυναμικά ακόμα πιο ψηλά!

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

Έχετε την τάση να χαραμίζετε τον χρόνο σας και την ενέργειά σας σε ανούσιες δράσεις, αγαπητοί Ιχθύες! Αυτός είναι ο λόγος που προκύπτουν προβλήματα, ακόμα και εκεί που δεν θα έπρεπε. Αλλάξτε τακτική, εστιάστε στους στόχους σας και κινηθείτε με θετική οπτική. Θα δείτε ότι όλα θα αρχίσουν να εξελίσσονται πιο εύκολα και θα υλοποιήσετε περισσότερα από τα όνειρά σας!Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV