Φυλακές Κορυδαλλού: Καρατομήθηκε από τα καθήκοντα του προϊσταμένου ο Αντώνης Αραβαντινός | piperata.gr Skip to main content
Φυλακές κορυδαλλού

Φυλακές Κορυδαλλού: Καρατομήθηκε από τα καθήκοντα του προϊσταμένου ο Αντώνης Αραβαντινός

Η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, αποφάσισε την απομάκρυνση του μέχρι πρότινος αρχιφύλακα του καταστήματος κρατησης Κορυδαλλού, Αντώνη Αραβαντινού, από τη θέση του προϊσταμένου στην αποθήκη υλικών.

 

Η κ. Νικολάου προχώρησε σε αυτή την απόφαση μετά τα πρόσφατα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας και ήθελαν τον Αντώνη Αραβαντινό να κάνει πάρτι μέσα στις φυλακές με γυναίκες, ποτά και φαγητό.

 

 

Ο Αντώνης Αραβαντινός, πλέον βρίσκεται στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού και εργάζεται ως φύλακας.

 

 

Συγκεκριμένα πάρτι με γυναίκες, ντελίβερι και αλκοόλ  πραγματοποιούνταν στον Κορυδαλλό το 2016, όπως αποκαλύπτεται από καταγεγραμμένες τηλεφωνικές συνομιλίες της ΕΥΠ.

 

 

Τα πάρτι γίνονταν στο Ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού. Βασικό πρόσωπο σε αυτή την υπόθεση ένας τρόφιμος, με το κωδικό όνομα «Αντώνης ο Άραβας», ο οποίος φέρεται να είχε σχέση με τη νύχτα και να έχει δολοφονηθεί. Εκμεταλλευόταν προσωπικές σχέσεις που είχε αναπτύξει με σωφρονιστικό υπάλληλο, ο οποίος δεν υπηρετεί πια στο Ψυχιατρείο των φυλακών. Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν σημειώματα της ΕΥΠ για τα τηλεφωνήματα του τροφίμου των φυλακών, Μάλαμα, που αποκαλύπτουν το τι ακριβώς συνέβαινε.Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV