Άρχισαν να τους κρεμάνε «κουδούνια» με το ΠΑΣΟΚ του Κυριάκου | piperata.gr Skip to main content
Άρχισαν να τους κρεμάνε «κουδούνια» με το ΠΑΣΟΚ του Κυριάκου

Άρχισαν να τους κρεμάνε «κουδούνια» με το ΠΑΣΟΚ του Κυριάκου

Ρεζίλι των σκυλιών κι ακόμη παραπάνω έγιναν Μητσοτάκης - Φώφη με τα όσα πραγματικά κωμικά σε επίπεδο προσώπων συνέβησαν τις προηγούμενες μέρες στη Βουλή. Πλέον, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διακινείται ο «πράσινος ήλιος» βαμμένος μπλε (!) και το ΠΑΣΟΚ ως Πανελλήνιος Σύνδεσμος Οπαδών Κυριάκου!

 

Γράφει ο Μιχάλης Ι. Ασημάκης

Το χρονολόγιο των τελευταίων ημερών έχει ως εξής: Την περασμένη Παρασκευή ο Μητσοτάκης είχε βάλει τη Φώφη να του κάνει ερώτηση ώστε εκείνος από το βήμα της Βουλής να ανακοινώσει νέα κυβερνητικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ακολούθως, η Φώφη εμφανιζόταν στη Βουλή να μέμφεται τον ΠΑΣΟΚο Χρυσοχοϊδη που μεταπήδησε στη ΝΔ του Μητσοτάκη , για το νομοσχέδιο περιορισμού των συγκεντρώσεων. Τελικά το ψήφισε με χέρια και με πόδια αλλά από την ψηφοφορία απείχαν ο Παπανδρέου και ο Καστανίδης.

Ο Παπανδρέου κατηγορούσε τον Χρυσοχοϊδη για αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις! Ποιος; Ο ΓΑΠ που τον είχε υπουργό Δημόσιας Τάξης την περίοδο του φονικού της Marfin. Η δε Φώφη προειδοποίησε χθες τους βουλευτές της ότι θα αρχίσει τις διαγραφές, επειδή προφανώς δεν ακολουθούν ανοιχτά τη ΝΔ όπως εκείνη.

Πόσα παραπάνω άραγε μπορεί να αντέξει και να καταπιεί ο λαός; Τους κρεμάνε κανονικά κουδούνια….Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV