Συνωστισμός σε beach bar: «Δεν υπάρχει ιός, μόνο πάρτι, μαγκιά και αλκοόλ» (vid) | piperata.gr Skip to main content
μπιτς μπαρ

Συνωστισμός σε beach bar: «Δεν υπάρχει ιός, μόνο πάρτι, μαγκιά και αλκοόλ» (vid)

Ένα πάρτι... συνωστισμού, στήθηκε την Κυριακή σε πασίγνωστο beach bar της Κάτω Αχαϊας, με εκατοντάδες νεαρούς θαμώνες να είναι συγκεντρωμένοι και να χορεύουν κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλον, χωρίς να τηρούνται φυσικά τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό.

Όπως βλέπουμε σε εικόνες και βίντεο που δημοσιεύθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όλοι οι παρευρισκόμενοι -κατά κύριο λόγο νεαρά άτομα- δείχνουν να αδιαφορούν πλήρως για τις προειδοποιήσεις των λοιμωξιολόγων και να μην... "ιδρώνει το αυτί τους" από τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων στη χώρα μας.

Εκατοντάδες νέοι διασκεδάζουν, τραγουδώντας, πίνοντας και φωνάζοντας "δεν υπάρχει ιός μόνο πάρτι, μαγκιά και αλκοόλ".

Επιβεβαιώνουν δε την γενικότερη χαλάρωση που παρατηρείται τις τελευταίες μέρες όσον αφορά τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης για την προστασία από τον κορωνοιο και θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των ηλικιωμένων και των ευπαθών ομάδων.

Στη προκειμένη περίπτωση ο συνωστισμός προκλήθηκε εξαιτίας της παρουσίας ενός hip hop καλλιτέχνη. Ένα event που διαφημιζόταν εδώ και μέρες από την σελίδα της ίδιας της επιχείρησης στο Instagram. Οι υπεύθυνοι του μπιτς μπαρ ήταν εκείνοι που ανάρτησαν βιντεοσκοπημένο υλικό στα σοσιαλ μίντια για να δείξουν προφανώς ότι το μαγαζί γέμισε ασφυκτικά και οι πελάτες τους πέρασαν καλά ενόψει της επόμενης εκδήλωσης την ερχόμενη Κυριακή. Ούτε μάσκες, ούτε αποστάσεις, ούτε καν συστάσεις από τα μικρόφωνα για να κρατηθούν τα προσχήματα. Όλοι μαζί ένα κουβάρι, φωνάζοντας και τραγουδώντας "δεν υπάρχει ιός" μόνο πάρτι, μαγκιά και αλκοόλ....

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV