Ο Κώστας «κάρφωσε» τον Τάκη με άρωμα… Μαξίμου! Μήπως φταίει η δημοσκοπική κάμψη της Ν.Δ.;

Με αυτή την κυβέρνηση, τα ζούμε όλα. Ή σχεδόν όλα!

Σήμερα (10-5-2022), ο Κώστας Μπακογιάννης ξύπνησε με στόχο να ασκήσει σκληρή κριτική στον Τάκη Θεοδωρικάκο. Ο Δήμαρχος Αθηναίων, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, άφησε αιχμές για τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη για την παραβατικότητα στην πρωτεύουσα, λέγοντας μάλιστα πως εδώ και ένα μήνα προσπαθεί να τον βρει να μιλήσουν αλλά αυτή η επικοινωνία δεν έχει καταστεί εφικτή!

«Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Τάκη Θεοδωρικάκο, είναι και φίλος μου, αλλά οφείλω να σας πω και να το πω και δημόσια, γιατί εδώ έχει φτάσει η απόγνωση μου, ότι τον παρακαλώ εδώ και ένα μήνα να συναντηθούμε. Καταλαβαίνω ότι προφανώς ο υπουργός έχει άλλα ζητήματα, έχει πολλά ζητήματα, αλλά φαντάζομαι ότι μεταξύ των πρώτων δέκα είναι και η Αθήνα. Να σας το πω κι αλλιώς, Τάκη, έχουμε πρόβλημα και πρέπει κάτι να κάνουμε, και πρέπει κάτι να κάνουμε άμεσα» είπε συγκεκριμένα ο δήμαρχος Αθηναίων.

Ωστόσο, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη πέταξε το γάντι στον Κώστα Μπακογιάννη: «Απορίες προκαλεί η στάση του Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη… Αντί να επικροτεί τις εκτεταμένες επιχειρήσεις της Ελληνικής Αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας για την πάταξη της παράνομης μετανάστευσης και άλλων παράνομων δραστηριοτήτων, ο Δήμαρχος φάνηκε να διαφωνεί με τις επιχειρήσεις “σκούπα” στη δημόσια τοποθέτησή του. Η επικοινωνία μεταξύ δήμου και υπουργείου υπάρχει και είναι διαρκής με τον αρμόδιο Υφυπουργό να συντονίζει τις ενέργειες που αποφασίζονται. Γιατί προχώρησε σε τέτοιες δηλώσεις ο Δήμαρχος; Τι αλήθεια θέλει; Την εφαρμογή των νόμων ή την κατάσταση ανομίας που επικρατούσε στο κέντρο της πρωτεύουσας»;

Υπάρχει εξήγηση. Σήμερα, δημοσιεύτηκε έρευνα της GPO, σύμφωνα με την οποία η Ν.Δ. προηγείται με 30,8% (έναντι 31,8% της μέτρησης του Μαρτίου), ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει το 22,8% (έναντι 22,2% της μέτρησης Μαρτίου). Ο «Τάκης», όπως αναφέρεται και στο βιογραφικό του στην Βουλή, διατέλεσε επιστημονικός συνεργάτης και πρόεδρος της εταιρείας GPO ΑΕ, από το 2000 ως το 2016.

Η σημερινή λοιπόν παρέμβαση του Κώστα Μπακογιάννη μέσω του… ΣΚΑΪ, είναι ένα «μήνυμα» του Μεγάρου Μαξίμου προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη: «Τάκη έχουμε πρόβλημα…»!

NEA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *