Ο Πάρις Κουρτζίδης στο Χαϊδάρι και στην εκδήλωση για τα 50 χρόνια από το έπος του Γουέμπλεϊ

Ο πρόεδρος του ΕΛΑ (Ελληνική Ανατροπή  – Ελεύθεροι Άνθρωποι) κ. Πάρις Κουρτζίδης, μετά από πρόσκληση, έδωσε το παρών στην εκδήλωση για τα 50 χρόνια από το έπος του Γουέμπλεϊ που διοργάνωσε ο Δήμος Χαϊδαρίου με πρωτοβουλία του δημάρχου Βαγγέλη Ντηνιακού.

Με το πέρας της επιτυχημένης εκδήλωσης, ο πρόεδρος του ΕΛΑ έκανε την εξής ανάρτηση:

«Ως πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, το βράδυ της Δευτέρας 16/5, είχα την ευκαιρία, πρωτίστως ως Χαϊδαριώτης, αλλά και άνθρωπος του Αθλητισμού, να δηλώσω παρών στην ωραία εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Χαϊδαρίου. Με πρωτοβουλία του δημάρχου Βαγγέλη Ντηνιακού για τα 50 χρόνια από το έπος του Γουέμπλεϊ.

Εκεί, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Χαϊδαρίου, είχα τη μεγάλη χαρά να τιμήσω κι εγώ τον Έλληνα “στρατηγό” και να συναντηθώ μετά από καιρό με την υπέροχη κόρη του και προσωπική φίλη μου, τη συνάδελφο και πρόεδρο του “Αθήνα 9,84” Πόπη Δομάζου. Όπου εκτός από τον Μίμη Δομάζο βραβεύσαμε και σπουδαίους Χαϊδαριώτες παλαίμαχους ποδοσφαιριστές.

Στην ομιλία μου μετά από βράβευση του Γιώργου Καστανού, δεν χαρίστηκα στους επίσημους υποκριτές της κυβέρνησης, καθώς αναφέρθηκα στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ που επιτέλους χρειαζόμαστε για να φτάσουμε στο σημείο να χαράξουμε εθνική στρατηγική (και) στον αθλητισμό. Έτσι ώστε τέτοιες επιτυχίες, όπως κι αυτή της Εθνικής Ελλάδος το 2004 ή και άλλων αθλητών ή και ομάδων σε πάμπολλα αθλήματα, να μην είναι αποτέλεσμα μόνο της ψυχής των Ελλήνων αθλητών ή της δουλειάς κάποιων λίγων παραγόντων – μεγαλοεπιχειρηματιών και των συλλόγων τους, ούτε της νοοτροπίας και του επαγγελματισμού κάποιων ξένων κόουτς…

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η εκδήλωση ήταν θετική πρωτοβουλία, που όμως δεν πρέπει να περιοριστεί σε βραβεύσεις και επουδενί στους μύθους μιας ομάδας… Και φυσικά όχι μόνο για το ποδόσφαιρο…».

O Πάρις Κουρτζίδης (πρόεδρος ΕΛ.Α) με τον “στρατηγό” του Παναθηναϊκού, Μίμη Δομάζο
Πάρις Κουρτζίδης (πρόεδρος ΕΛ.Α) – Μίμης Δομάζος – Πόπη Δομάζου
NEA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *