Π. Κουρτζίδης: «Κύριε Μητσοτάκη 7.500 οικογένειες υγειονομικών δεν θα μπορέσουν εξαιτίας σας να κάνουν Πάσχα»

Ο πρόεδρος του ΕΛ.Α, κ. Πάρις Κουρτζίδης, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στέλνει το δικό του μήνυμα για τις Εορτές του Πάσχα και αφήνει αιχμές για την απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να βγάλει σε αναστολή εργασίας 7.500 ανεμβολίαστους υγειονομικούς. 

«Εσείς, κύριε Μητσοτάκη, όπως κι εγώ, αλλά και οι υπόλοιποι αρχηγοί των κομμάτων, κοινοβουλευτικών και μη, θα κάνουμε Επιτάφιο, Ανάσταση και Πάσχα, την ίδια ώρα που 7.500 οικογένειες υγειονομικών δεν θα μπορέσουν εξαιτίας σας!

Όπως δυστυχώς κι άλλοι, πάμπολλοι συμπολίτες μας, που έφτασαν στο σημείο της φτωχοποίησης και της εξαθλίωσης, εξαιτίας κάποιων συγκεκριμένων πολιτικών και διαπλεκόμενων ολιγαρχών. Της νυν κατάστασης, αλλά και προηγούμενων…

Ξέρω, θα τολμήσετε να εκστομίσετε (όχι μόνο εσείς) ότι γίνομαι λαϊκιστής… Ξέρετε, για τέτοια ζητήματα, προτιμώ να είμαι με το λαό!

Πιστέψτε με, τέτοιες ημέρες διακαώς θέλω να γίνομαι πραγματικά λαϊκός, παρά δήθεν χριστιανός, υποκριτής, απάνθρωπος και μνησίκακος!

Ειδικά τέτοιες ημέρες, αν είχα πάνω μου το κρίμα μιας απόφασης που βασίστηκε στον εγωισμό και την εκδίκηση, δεν θα μπορούσα να κάνω ούτε Επιτάφιο, ούτε Ανάσταση, ούτε Πάσχα – είτε μόνος είτε με την οικογένειά μου. Ούτε φυσικά θα μπορούσα να κοιμάμαι τα βράδια.

Καμία απολύτως νύχτα! Εσείς, ως άριστος, προφανώς το καταφέρνετε κι αυτό…

Διερωτώμαι, όμως, πώς μπορούν να συμπράττουν και μάλιστα με ελαφριά τη συνείδηση, σ’ αυτό το υβριδικό έγκλημα, όσοι σιωπούν ή και σας στηρίζουν, με τον έναν ή άλλο τρόπο;

Κύριε Μητσοτάκη, αλήθεια, νομίζετε ότι υπάρχει πραγματική Ανάσταση για όλους εσάς;

Εύχομαι σύντομα να έχετε καλή, ειλικρινή και έμπρακτη μετάνοια. Κι εσείς προσωπικά, αλλά και οι υπόλοιποι που σιωπούν – γιατί κατ’ ουσίαν έτσι γίνονται συνένοχοι, αφού συγκαλύπτουν τέτοια στυγνά υβριδικά εγκλήματα!

Ο Θεός είναι μεγάλος και συγχωρεί…

Ο λαός και το ΕΛΑ όχι!»

NEA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *