Παρέμβαση Πάρι Κουρτζίδη για δράση παραΐατροδικαστικού κυκλώματος

Ο πρόεδρος του πολιτικού συνασπισμού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ, Πάρις Κουρτζίδης, με αφορμή την παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης Κωνσταντίνου Τσιάρα στην υπόθεση της Πάτρας, προχώρησε στην εξής ανακοίνωση:

“Μπορεί εν μέρει να είναι προς τη σωστή κατεύθυνση η παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης Κωνσταντίνου Τσιάρα, σύμφωνα με την οποία αναμένεται να ζητά πειθαρχικό έλεγχο των ιατροδικαστών που διερευνήσαν πρώτοι τα αίτια θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας, ωστόσο, δεν είναι επαρκής.

Όπως έχω δημοσίως δεσμευθεί, τις αμέσως επόμενες ημέρες ως πρόεδρος του πολιτικού και κοινωνικού συνασπισμού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ, θα καταθέσω σχετική αναφορά στον εισαγγελέα Αρείου Πάγου, προκειμένου να διερευνηθούν και τυχόν ποινικές ευθύνες. Ειδικότερα θα ζητώ την ενδελεχή έρευνα για τυχόν δράση παραΐατροδικαστικού κυκλώματος, τουλάχιστον από το 2015 έως και σήμερα.

Οι ανεκδιήγητες ιατροδικαστικές εκθέσεις, όχι μόνο στην περίπτωση που απασχολεί αυτή τη στιγμή το πανελλήνιο, επιβάλλουν έρευνα σε βάθος και το μαχαίρι να φθάσει στο κόκκαλο, ώστε να μην υπάρξουν ξανά τα ίδια ανεκδιήγητα. Διότι τα ίδια και χειρότερα έχουν διαπιστωθεί μετά από πολύχρονες και πλήρως εμπεριστατωμένες δημοσιογραφικές έρευνες μου για εξίσου συγκλονιστικές υποθέσεις, όπως η υποτιθέμενη αυτοκτονία Βαγγέλη Γιακουμάκη και ο δήθεν θάνατος από παθολογικά αίτια της Κωνσταντίνας Αναγνώστη.

Κι αυτές δυστυχώς είναι απλώς ενδεικτικές των αναρίθμητων σκανδαλωδών περιπτώσεων της παραϊατροδικαστικής δράσης…Ιδιαίτερο δε ενδιαφέρον παρουσιάζει όπως είμαι σε θέση να πληροφορούμαι και η ύποπτη εμπλοκή ενός κορυφαίου ιατροδικαστή στην υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας Τζήλου, σύμφωνα με την οποία επιχειρείται, με δήθεν επιστημονικό τρόπο, το αποδεδειγμένα πασιφανές κακούργημα να μετατραπεί σκανδαλωδώς σε πλημμέλημα!”.

NEA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *