Πάρις Κουρτζίδης: Από το 2004 η Δικαιοσύνη συγκάλυπτε τις μπίζνες με πολιτικούς του “ψευτογιατρού”

Ο Πάρις Κουρτζίδης αποκάλυψε στην εκπομπή “Αλήθειες με την Ζήνα” όσα είχε γράψει από το 2004 στο περιοδικό PRIME για τον “ψευτογιατρό” Νικ Κοντό (τότε που κανένας δεν είχε πάρει χαμπάρι την δράση του), τονίζοντας μάλιστα ότι όλα ήταν εις γνώσιν των Εισαγγελέων!

Ειδικότερα, ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, είπε κατ’ αρχήν πως ο Νικ Κοντός είχε ταυτότητα πιλότου και μπαινόβγαινε, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, στο Πεντάγωνο! Έκλεινε ραντεβού με οικονομικά στελέχη ενώ συναντούσε και υπουργούς. 

Ανέφερε ακόμα πως ο “ψευτογιατρός” έφτασε στο τέλος της διαγωνιστικής διαδικασίες για το C4I! 

Αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί: “Ξέρετε, πήγε με 500 εκ. δραχμές, μαζί με Ελληνοαυστραλούς και Ελληνοαμερικανούς συνεργάτες του για να εξαγοράσουν την Ολυμπιακή Αεροπορία. Ο τότε υπουργός Μεταφορών είχε δώσει συνέντευξη Τύπου, παρουσιάζοντας την συγκεκριμένη πρόταση εξαγοράς. Λίγο καιρό μετά, ο ίδιος ο υπουργός είπε στους δημοσιογράφους πως δεν περπάτησε η πρόταση επειδή δεν καλύψθηκε το ποσό της εγγύησης. Όμως, αυτό δεν ήταν η αλήθεια. Η αλήθεια ήταν ότι η επιταγή ήταν πέτσινη, από μια εταιρεία που δήλωσε ως έδρα τους Δίδυμους Πύργους!”. Σημαντική σημείωση: Τότε είχαν… πέσει οι Δίδυμοι Πύργοι!

Ο Πάρις Κουρτζίδης, ανέφερε ακόμα τα εξής: “Το 2004, αυτεπάγγελτα, παρενέβη ο Εισαγγελέας. Παρενέβη και το Ναυτοδικείο γιατί είχα αναφερθεί στον διευθυντή Οικονομικών του Πενταγώνου, ο οποίος ήταν συνεταίρος του! Πόρισμα από το Ναυτοδικείο δεν βγήκε ποτέ. Επίσης, με κάλεσαν οι ανακριτές τρεις ή τέσσερις φορές, για να τους λέω τα ίδια πράγματα αλλά και παραθέτοντας στοιχεία που δεν είχα δημοσιοποιήσει! Έρευνα είχε διεξάγει και το Αεροδικείο, στο οποίο είχα καταθέσει την πραγματική ταυτότητα αλλά και αυτές που χρησιμοποιούσε”.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=3T7dg90zz9w

Ολόκληρη η δημοσιογραφική έρευνα που είχε δημοσιευθεί στο περιοδικό PΡΙΜΕ το 2004 και αναδημοσιεύθηκε στο PIPERATA.GR, τον Ιούνιο του 2020 δια χειρός Πάρι Κουρτζίδη:

NEA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *