Πάρις Κουρτζίδης – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Η ΕΡΤ πρόβαλε ντοκιμαντέρ με την τουρκική προπαγάνδα για την Κύπρο ανήμερα της μαύρης επετείου

Ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου:

“Η κρατική ΕΡΤ ανήμερα της μαύρης επετείου από την τουρκική εισβολή στη μαρτυρική Κύπρο, προέβαλε, αντί άλλης επετειακής αναφοράς, τα «πάθη» των Τουρκοκυπρίων, κατά την περίοδο 1963-64 μέχρι την Τουρκική εισβολή το 1974.

Είναι ξεκάθαρο ότι οι ιθύνοντες στην ΕΡΤ συνεχίζουν την ίδια πολιτική, αναπαράγοντας την τουρκική προπαγάνδα, που παρουσιάζει τους Τουρκοκυπρίους ως δήθεν θύματα των Ελλήνων. Η ευθύνη της κυβέρνησης για αυτό το προπαγανδιστικό ντοκιμαντέρ με τις άθλιες, πονηρές προεκτάσεις, δείχνει να είναι μεγάλη, τουλάχιστον ως προς τις απαράδεκτες αστοχίες των ιθυνόντων, αν όχι και την όποια σκοπιμότητα. Ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ και γνωστός δημοσιογράφος κ. Πάρις Κουρτζίδης, από νωρίς το πρωί της Παρασκευής 21/7 κατήγγειλε το ανήκουστο και ανεκδιήγητο αυτό ατόπημα της ΕΡΤ 3, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook με αποτέλεσμα λίγη ώρα μετά η ΕΡΤ να εξαφανίσει ως δια μαγείας… τη σχετική είδηση από το σάιτ της!

Ωστόσο, το δελτίο τύπου της προαναγγελίας για την προβολή του ντοκιμαντέρ δεσπόζει στο διαδίκτυο, ενώ ουδείς πλέον μπορεί να αποκρύψει το βίντεο που προβλήθηκε από την κρατική τηλεόραση!

πάρις κουρτζίδησ

Το ΕΛΑ καλεί το αρμόδιο υπουργείο να προχωρήσει άμεσα σε εξηγήσεις για την προβολή του εν λόγω ντοκιμαντέρ από την ΕΡΤ, η οποία φέρεται να γίνεται φερέφωνο της απαράδεκτης τουρκικής προπαγάνδας.”

NEA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *