Πολιτικά εγκληματική και απάνθρωπη η δήλωση Πέτσα

Ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου ΕΛΑ:

«Το ανεπαρκές συνοθύλευμα εξαγγελιών και κοροϊδίας στην 86η ΔΕΘ από τον αλαζόνα «κυβερνήτη» του «επιτελικού παρακράτους» περί δήθεν στήριξης των Ελλήνων πολιτών, ενόψει ενός χειμώνα – εφιάλτη, ήρθε να το επισφραγίσει με την κυνική δήλωσή του ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας.

Με έκπληξη και αγανάκτηση παρακολουθήσαμε τον ανεκδιήγητα κυνικό και θρασύ υπουργό να μας ενημερώνει μέσω πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής ότι, όποιος αρνείται να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες, δυστυχώς πεθαίνει!

Η θρασύδειλη κυβέρνηση Μητσοτάκη, χωρίς ίχνος ντροπής και συνείδησης για την κατάσταση στην οποία έχει φέρει τους Έλληνες πολίτες, με το 1/3 να στερείται βασικά αγαθά από την καθημερινότητά του, λόγω πληθωρισμού, πολέμου αλλά και επιλογών Μητσοτάκη, με περισσότερα από 700.000 νοικοκυριά τα οποία επέλεξαν κάποτε το φυσικό αέριο για την ενεργειακή τους κατανάλωση και σήμερα καλούνται να πληρώσουν ξανά για νέες εγκαταστάσεις θέρμανσης, άκουσαν αυτή την πολιτικά εγκληματική και απάνθρωπη δήλωση. Αυτού που ο Μητσοτάκης τον έβαζε να πετσοταΐζει ακόμη και ανύπαρκτες ιστοσελίδες, γιατί νόμιζαν πως έτσι θα κατόρθωναν να μακροημερεύσουν στον θρόνο.  

Εξουσιαστές της πιο αδίστακτης, διεφθαρμένης και εγκληματικής κυβέρνησης, ήδη διανύετε το τελευταίο μίλι προς την αποδρομή σας και πριν πάρετε το δρόμο προς την φυλακή σας.»

NEA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *