Προαναγγελία προέδρου ΕΛΑ για αναφορά στον εισαγγελέα Αρείου Πάγου σχετικά με υβριδικά εγκλήματα πανδημίας και θάνατο Γιώργου Τράγκα

Ο πρόεδρος των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, κ. Πάρις Κουρτζίδης, σε ανάρτησή του στο facebook, σχολίασε το έγγραφο του ΕΟΔΥ για τον κορωνοϊό, όπου αποκαλύπτεται πως από τους 26.635 νεκρούς στη χώρα μας οι 16.519 πέθαναν εκτός ΜΕΘ!

Χαρακτηριστικά έγραψε τα εξής:

“Έγγραφο του ΕΟΔΥ αποκαλύπτει πως 7 στους 10 ασθενείς, που νοσηλεύθηκαν με κορωνοϊό, πέθαναν εκτός ΜΕΘ, κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Σύμφωνα δε με ισχυρισμούς, ο νυν υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, φέρεται να είχε στην κατοχή του τη συγκεκριμένη ενημέρωση, αλλά την απέκρυψε!

Αν πράγματι, τα στοιχεία που αναφέρει το επίμαχο έγγραφο, είναι αληθή, τότε πρόκειται για ένα μείζον πολιτικό, κοινωνικό και ηθικό θέμα, το οποίο θα πρέπει άμεσα να διερευνηθεί από τη δικαιοσύνη, καθώς έχει ήδη προηγηθεί και η έρευνα Τσιόδρα – Λύτρα.

Ως εκπρόσωπος τύπου των Ελεύθερων Ανθρώπων είχα από την πρώτη κιόλας στιγμή μιλήσει για υβριδικά εγκλήματα, κι είχα από τότε δεσμευτεί ότι οι υπαίτιοι αργά ή γρήγορα θα λογοδοτήσουν.

Ως πρόεδρος πλέον του ΕΛ.Α δεσμεύομαι τις επόμενες ημέρες να καταθέσω σχετική αναφορά στον εισαγγελέα Αρείου Πάγου, προκειμένου ο κύριος Μητσοτάκης και οι συν αυτώ ύποπτοι για υβριδικά εγκλήματα να αναγκαστούν το συντομότερο δυνατόν να λογοδοτήσουν!

Επιπλέον, με την εν λόγω αναφορά θα καταθέσω κι ότι γνωρίζω και δεν γνωρίζω… σχετικά με τον θάνατο του αείμνηστου φίλου, συναδέλφου-δημοσιογράφου και ιδρυτή του κινήματος, Γιώργου Τράγκα. Ειδικά για τη μη χορήγηση μονοκλωνικών, προκειμένου να διερευνηθεί κι αυτό το ενδεχόμενο υβριδικό έγκλημα. Πρωτίστως για το αν υπήρξε δόλος για τη μη χορήγηση μονοκλωνικών, αλλά και ενδεχόμενη αμέλεια σχετικά με την καθυστερημένη εισαγωγή του Γιώργου Τράγκα στο νοσοκομείο “Σωτηρία”. Κι αν ναι, από ποιον/ποιους…

Κι όποιος μπορεί, ας τολμήσει να συγκαλύψει ευθύνες και τυχόν υβριδικούς δολοφόνους…
Τίποτα δεν πρόκειται να περάσει από τα προαναφερθέντα έτσι!”.

Δείτε και το σχετικό έγγραφο:


NEA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *