Συνάντηση Π. Κουρτζίδη με τον αστυνομικό διευθυντή Δράμας

Στο πλαίσιο της περιοδείας του ο πρόεδρος του ΕΛ.Α, Πάρις Κουρτζιδης με κλιμάκιο του κόμματος επισκέφθηκε στις 14/4/2022 την πόλη της Δράμας και πραγματοποίησε συνάντηση με τον αστυνομικό διευθυντή, κ. Αθανάσιο Σέρτη.

Συζήτησαν θέματα που αφορούν το Νομό Δράμας όπως η εγκληματικότητα, επισημαίνοντας ο κ. Σέρτης ότι η πόλη της Δράμας είναι από τις πόλεις που δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα, καθώς η εγκληματικότητα είναι σε μηδαμινό επίπεδο.

Επίσης ο πρόεδρος του ΕΛ.Α ενημερώθηκε για το κέντρο κράτησης Παρανεστίου (προσφύγων) το οποίο είναι κλειστού τύπου όπως και για την ανοιχτή δομή φιλοξενίας της Δράμας. Συζητήθηκε και η σύσταση μονάδας ασφαλείας για τα σύνορα της Ελλάδας.

Ο κ. Πάρις Κουρτζιδης δήλωσε μεταξύ άλλων: Από το 2009 έως σήμερα ο ελληνικός λαός έχει υποφέρει πολλά. Οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, δίνουμε μάχη στον χώρο της πολιτικής, στηρίζοντας τα δίκαια δικαιώματα του λαού. Είμαι στο πλευρό και στηρίζω τα δίκαια δικαιώματα των αστυνομικών. Πρέπει να υπάρχει εθνική συνείδηση σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν αυτό τον τόπο. Έχω αγωνιστεί για όλα αυτά και ως δημοσιογράφος, για να λειτουργήσει σωστά το κράτος πρέπει να λειτουργεί σωστά η δικαιοσύνη και η νομιμότητα.

NEA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *