Συνάντηση προέδρου ΕΛ.Α με τον δήμαρχο Προσοτσάνης στη Δράμα

Στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Μακεδονία, ο πρόεδρος του ΕΛ.Α, Πάρις Κουρτζίδης, επισκέφθηκε την Δράμα. Μαζί με τον διευθυντή Β. Ελλάδας, Πέτρο Τσολιά και στελέχη του κόμματος συναντήθηκε με τον δήμαρχο Προσοτσάνης κ. Θεόδωρο Αθανασιάδη.

Ο δήμαρχος ενημέρωσε τον πρόεδρο του Κινήματος ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, για τις προτάσεις που έχει περάσει στον δήμο Προσοτσάνης ώστε να μπορούν οι δημότες του, να ζουν με αξιοπρέπεια.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην βοήθεια που παρέχει ο Δήμος σε νέους γονείς, όπου παρέχεται το ποσό των 1.000 ευρώ σε κάθε παιδί που γεννιέται στην Προσοτσάνη. Επίσης, στα οικόπεδα που παραχωρούνται εντός του δήμου Προσοτσάνης ώστε νέοι και παλιοί επιχειρηματίες να κάνουν επενδύσεις στον τόπο τους.

Ο πρόεδρος του ΕΛ.Α, Πάρις Κουρτζιδης άδραξε της ευκαιρίας και επισήμανε ότι ακριβώς είναι αυτό που θέλει το Κίνημα ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ να εισφέρει στο πολιτικό σύστημα, δηλαδή, όσοι ασχολούνται με τα κοινά να υπερασπίζονται με σθένος το δίκαιο για λογαριασμό του δημοσίου συμφέροντος.

NEA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *