Το ΕΛ.Α στηρίζει τον εθνικό στόχο της Olympico Vision για μόνιμη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ελλάδα

Ο πρόεδρος των «ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ» κ. Πάρις Κουρτζίδης επισκέφθηκε σήμερα τα γραφεία της Olympico Vision, όπου συναντήθηκε με την πρόεδρο κα. Τιτή Ντολαπτσή, προκειμένου να δηλώσει την αμέριστη στήριξή του στο όραμα του Οργανισμού για μόνιμη Διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ελλάδα με διαφορετική χώρα διοργανωτή κάθε τετραετία.

Κατά την διάρκεια της συνάντησής τους, η πρόεδρος της Olympico Vision ενημέρωσε για τις δράσεις του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού και τη συλλογή υπογραφών που είναι σε εξέλιξη, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ώστε αυτός ο εθνικός στόχος να γίνει πραγματικότητα.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των «ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ» μετέφερε την εμπειρία του από τη μάχη που είχε δώσει η Ελλάδα το 2013, πρωταγωνιστώντας στη Διεθνή Κοινότητα για την παραμονή της πάλης στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Πάρις Κουρτζίδης, ως διευθυντής επικοινωνίας, στρατηγικής και μάρκετινγκ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, σχεδίασε το 2013 τη διεθνή καμπάνια και το ιστορικό τελετουργικό που είχε πραγματοποιηθεί στην Αρχαία Ολυμπία, για την παραμονή της Πάλης στα Ολυμπιακά Αθλήματα.

Ενώ ήταν και ο συντάκτης του ιστορικού πάπυρου που στάλθηκε στους Αθάνατους της ΔΟΕ και έκανε το γύρο του κόσμου μέσα από διεθνή πρακτορεία ειδήσεων, συμβάλλοντας καταλυτικά στην απόφαση για την επανένταξη του αθλήματος στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Μετά την συνάντηση, ο πρόεδρος των «ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ» δήλωσε: «Όλοι οι Έλληνες οφείλουμε να αγκαλιάσουμε αυτή την εθνική προσπάθεια, έχοντας πίστη και ισχυρά επιχειρήματα ότι μπορούμε να πετύχουμε το στόχο που πρώτος ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής έθεσε. Είμαι βέβαιος ότι η φίλη μου Τιτή Ντολαπτσή, με την σπιρτάδα, το πείσμα, τη μαχητικότητα, την ικανότητα και την οξυδέρκεια που την διακρίνει, μπορεί να αναζωπυρώσει αυτόν τον εθνικό στόχο. Το όραμά της αποτελεί και δικό μου όραμα και δηλώνω την αμέριστη στήριξή μου στο πρόσωπό της και στους αγώνες που δίνει. Όπως η Ελλάδα το 2013 ανέτρεψε μία ειλημμένη απόφαση των Αθανάτων, έτσι και το 2023 μπορεί να τους πείσει να αποδεχτούν το δίκαιο αίτημα της χώρας που γέννησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τον πολιτισμό».

NEA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *