Γιατί στον Ολυμπιακό «τρέχουν» για τον Ραφίνια – Το κόλπο των Πειραιωτών για την απόκτησή του | piperata.gr Skip to main content
Γιατί στον Ολυμπιακό «τρέχουν» για τον Ραφίνια – Το κόλπο των Πειραιωτών για την απόκτησή του

Γιατί στον Ολυμπιακό «τρέχουν» για τον Ραφίνια – Το κόλπο των Πειραιωτών για την απόκτησή του

Τα δύο μεγάλα κενά, στα άκρα της άμυνας, τρέχει τώρα να καλύψει ο Ολυμπιακός, μετά την αποχώρηση του Ομάρ και την πώληση του Τσιμίκα στη Λίβερπουλ. Το ένα αφορά στο αριστερό άκρο, όπου ο Τράουκο είναι έτοιμος να πιάσει λιμάνι και το άλλο αφορά στο δεξιό άκρο, όπου ο Ραφίνια είναι το Νο1 στη λίστα του Πέδρο Μάρτινς.

 

Ο Ολυμπιακός πιστεύει ότι με τον Ραφίνια θα καλύψει κατά τον ιδανικότερο τρόπο το κενό του Ομάρ. Έναν παίκτη ικανό να οδηγήσει σε υπερβάσεις και να βοηθήσει την ομάδα να κάνει άλματα και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ο Ραφίνια είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, ικανός και έμπειρος, ο οποίος μπορεί να «εκτινάξει» την πλευρά του Θρύλου, με την προσθήκη και ενός κατάλληλου εξτρέμ.

 

Ο Ολυμπιακός θέλει να τελειώσει άμεσα το θέμα της μεταγραφής του Ραφίνια, ο οποίος αγωνίζεται στη Φλαμένγκο. Υπάρχει τρόπος να φύγει από εκεί, υπάρχει μία ρήτρα την οποία ο Ολυμπιακός μπορεί να… ενεργοποιήσει, με αποτέλεσμα ο παικταράς να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

 

Η διοίκηση των Πειραιωτών προχωράει την υπόθεση, αφού είναι μία από τις αρκετές ανοικτές, για τις οποίες «τρέχει». Πέραν των άκρων στην άμυνα, υπάρχουν και τα άκρα στην επίθεση, που πρέπει να κλείσουν. Σε λίγες ημέρες (18/8) η ομάδα επανέρχεται σε δράση, και τα μεταγραφικά «μέτωπα» πρέπει να κλείνουν, άμεσα, το ένα μετά το άλλο.

 

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.