ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η ομοσπονδία πάλης διοργάνωσε στη Χαλκίδα αγώνες χωρίς τεστ, μάσκες και αποστάσεις! (vids) | piperata.gr Skip to main content
Covid-19: Η ομοσπονδία πάλης διοργάνωσε στη Χαλκίδα αγώνες χωρίς μέτρα προστασίας!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η ομοσπονδία πάλης διοργάνωσε στη Χαλκίδα αγώνες χωρίς τεστ, μάσκες και αποστάσεις! (vids)

Άλλο ένα φαινόμενο μη τήρησης των μέτρων προστασίας από την πανδημία του κορωνοϊού, αλλά αυτή τη φορά από επίσημη διοργανώτρια αρχή που στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν η διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης (ΕΛΟΠ), η οποία διοργάνωσε αγώνες χωρίς τεστ Covid-19, αποστάσεις και μάσκες.

 

...διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Όπως θα δείτε παρακάτω σε βίντεο που εξασφάλισε η στήλη «Πιπεράτα Παρασκήνια» του PIPERATA.GR, στους αναπτυξιακούς αγώνες Πάλης στην άμμο, που διοργανώθηκαν στη Χαλκίδα το περασμένο Σαββατοκύριακο (12-13 Σεπτεμβρίου 2020) με τη συμμετοχή τοπικών συλλόγων και σωματείων από νησιά του Βορείου Αγαίου, χωρίς να τηρηθεί κανένα μέτρο προστασίας από τη διοργανώτρια αρχή (ΕΛΟΠ).

 

Είναι απίστευτο, κι όμως αληθινό: Ουδείς φοράει μάσκα προστασίας, οι αποστάσεις δεν τηρούνται, ενώ, όπως είναι σε θέση να πληροφορείται το PIPERATA.GR, δεν ζητήθηκαν και δεν προσκομίστηκαν από παράγοντες, προπονητές, διαιτητές και αθλητές τα απαιτούμενα τεστ Covid-19, όπως γίνεται σε όλα τα άλλα αθλήματα! Πόσω μάλλον σε αγώνες πάλης, όπου οι αθλητές έρχονται σε άμεση επαφή με τα σώματα τους. 

 

Δείτε τη διοικητική ανευθυνότητα της ΕΛΟΠ στα αποκλειστικά βίντεο που ακολουθούν:

ΥΓ.: Το PIPERATA.GR και η στήλη «Πιπεράτα Παρασκήνια» αναμένουν την άμεση παρέμβαση του Προστασίας του Πολίτη, καθώς και των κ.κ. υφυπουργού Αθλητισμού και Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, καθώς και του αρμόδιου εισαγγελέα, ώστε να διερευνηθούν οι συνθήκες διεξαγωγής των αγώνων, οι οποίοι δεν αποκλείεται ήδη να έχουν θέσει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία και τις ζωές πολιτών. Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV