Η συμφωνία του Καραμανλή τζούνιορ με τους Ιταλούς που «καίει» τον ίδιο και την κυβέρνηση Μητσοτάκη (έγγραφο)

Ένα πολυσέλιδο συμφωνητικό του 2020 που υπέγραψε το υπουργείο Μεταφορών με την ιταλική εταιρία που ανέλαβε την εκμετάλλευση του ελληνικού σιδηρόδρομου κραδαίνουν οι Ιταλοί.

Η συγκεκριμένη συμφωνία προέβλεπε αντισταθμιστικά ωφελήματα ύψους 800 εκατ. ευρώ από την ιταλική εταιρία με την βασική προϋπόθεση ότι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ να αναλάβει την ηλεκτρονική σηματοδότηση του σιδηροδρομικού δικτύου.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη συμφωνία ουδέποτε υλοποιήθηκε με υπαιτιότητα της ελληνικής πλευράς, η οποία προτίμησε να μην πάρει χρήματα (αντισταθμιστικά ωφελήματα) από την Ιταλία κι από το να φτιάξει την ηλεκτρονικό αυτοποιημένο συστήματα του σιδηροδρομικού δικτύου!

Τώρα, καταλαβαίνετε γιατί παραιτήθηκε ο Καραμανλής; Κι όμως, ο Μητσοτάκης για μια ακόμη φορά κρύβεται πίσω από έναν σταθμάρχη κι έναν συνεργάτη του, βγάζοντας διάγγελμα, κουνώντας εν πολλοίς το δάχτυλο ξανά, ενώ κλαίγοντας… με κροκοδείλια δάκρυα, έχει το θράσος να υπόσχεται…

Η μηνυτήρια αναφορά που θα καταθέσω είναι κοινωνική υποχρέωση και εθνικό καθήκον! Ως εδώ! Τέλος στις εγκληματικές κυβερνήσεις/οργανώσεις!

Δείτε το έγγραφο:

NEA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *