Γραμμή Μετρό Πειραιά: Εικόνες συνωστισμού και κανένα μέτρο για τον κορωνοϊό παρουσία Μητσοτάκη | piperata.gr Skip to main content
Μητσοτάκης - Κορυδαλλός

Γραμμή Μετρό Πειραιά: Εικόνες συνωστισμού και κανένα μέτρο για τον κορωνοϊό παρουσία Μητσοτάκη

Στα εγκαίνια των νέων σταθμών του Μετρό στην Αγία Βαρβάρα, τον Κορυδαλλό και τη Νίκαια βρέθηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου παρατηρήθηκαν εικόνες συνωστισμού. 

 

Αρκετοί πολίτες συγκεντρώθηκαν εκεί, προκειμένου να δουν και να ακούσουν τον πρωθυπουργό να μιλά για το έργο που τίθεται σε εφαρμογή για το επιβατικό κοινό την Τρίτη, 7 Ιουλίου, όμως τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό όχι μόνο δεν τηρήθηκαν σωστά, αλλά ήταν σχεδόν ανύπαρκτα, με τον ίδιο τον πρωθυπουργό να μη φοράει καν μάσκα και να βρίσκεται περιτριγυρισμένος από πλήθος ανθρώπων.

 

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, στην Αγία Βαρβάρα και τον Κορυδαλλό οι συγκεντρωμένοι ήταν δεκάδες αλλά μόλις λίγοι ήταν εκείνοι που φορούσαν μάσκες ενώ, όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς, οι κοινωνικές αποστάσεις δεν τηρήθηκαν.  

 

Οι συγκεντρωμένοι πολίτες χειροκρότησαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον πρωθυπουργό να τους το ανταποδίδει. Μάλιστα πολλοί εξ αυτών χαιρέτησαν τον πρωθυπουργό ενώ άλλοι τραβούσαν φωτογραφίες και βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα. Σημειώνεται πως πολύ κοντά στον πρωθυπουργό βρέθηκαν τέσσερις αντιδήμαρχοι της Αγίας Βαρβάρας και ο δήμαρχος Κορυδαλλού, οι οποίοι δεν φορούσαν μάσκες προστασίας.

 

Μητσοτάκης

 

Μητσοτάκης - ΚορυδαλλόςAdd new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV