ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Παρακρατικές μέθοδοι αστυνομικών κατά ελεγχόμενου νεαρού έξω από την ΑΣΟΕΕ | piperata.gr Skip to main content
Αποκλειστικό βίντεο αστυνομικοί μοτοσικλέτα ελεγχόμενοι νεαροί έξω από την ΑΣΟΕΕ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Παρακρατικές μέθοδοι αστυνομικών κατά ελεγχόμενου νεαρού έξω από την ΑΣΟΕΕ

Ενα περίεργο στιγμιότυπο καταγράφηκε από κάμερα στις 20:37 απόψε έξω από την ΑΣΟΕΕ, όπου ομάδα δικυκλιστών αστυνομικών πραγματοποίησε ελέγχους σε δυο νεαρούς, οι οποίοι φέρεται ότι συμμετείχαν στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στην πλατεία Βικτωρίας.

 

Γράφει η Χρυσάνθη Κρητικού

Στη μοτοσικλέτα της ομάδας ΔΡΑΣΗ, όπου φαίνεται μπροστά να στέκεται ο ένας από τους δύο ελεγχόμενους νεαρούς, αστυνομικός τοποθετεί δυο κοντάρια κι ένας δεύτερος αστυνομικός φέρνει ένα μπουκαλάκι με κίτρινο υγρό, τα οποία δεν τα έφεραν πάνω τους ή μαζί τους οι συγκεκριμένοι ελεγχόμενοι νεαροί.

Οι αστυνομικοί πάντως δείχνουν να είναι ατάραχοι μπροστά στην κάμερα, ενώ δίπλα τους περνούν δεκάδες οδηγοί με τα οχήματα τους, ορισμένοι εκ των οποίων σταματούν για να δουν τι συμβαίνει.

 

Το PIPERATA.GR  εξασφάλισε το αποκλειστικό οπτικό υλικό και το φέρνει στο φως της δημοσιότητας, αναμένοντας επίσημες αντιδράσεις. Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.